OnePlus 7T (Pro) uitverkocht in OnePlus-shop, hier kun je hem nog kopen

OnePlus 7T (Pro) uitverkocht in OnePlus-shop, hier kun je hem nog kopen

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

In de officiële webshop van OnePlus is de 7T-reeks uitverkocht, en dat wijst erop, dat de voorraad in Nederland slinkt. Toch is hij nog wel te koop in een aantal webwinkels.

OnePlus 7T (Pro)

De OnePlus 7T en de OnePlus 7T Pro zijn OnePlus' vlaggenschepen van het najaar van 2019. Ze komen met krachtige specificaties, maar omdat ze geen gebruikmaken van de laatste Snapdragon 865-chipset van Qualcomm zijn hun prijzen wel aanzienlijk lager in vergelijking met de nieuwe OnePlus 8-reeks. Onze tipgever Robin meldt nu aan Androidworld dat de telefoon niet langer beschikbaar zijn via de webwinkel van OnePlus.

[readmore articles="202727"]

Met de komst van de OnePlus 8-reeks daalde automatisch ook de prijs van deze (iets) oudere telefoons. De OnePlus 7T is te koop voor 529 euro in plaats van 599 euro, en voor 629 euro heb je de OnePlus 7T Pro in plaats van 759 euro.

OnePlus 7T versus OnePlus 7T Pro

Als we even de specificaties erbij nemen, dan merken we dat de OnePlus 7T voor een meerprijs van iets meer dan 100 euro op papier nog steeds veel te bieden heeft in vergelijking met de nieuwe OnePlus Nord. De Snapdragon 855 Plus is krachtiger dan de Snapdragon 765G uit de Nord, maar hij mist wel 5G-ondersteuning. Daarnaast komt hij ook met een iets groter 6,55 inch scherm en een telecamera die de Nord mist. 

[readmore articles="208285"]

OnePlus 7T (Pro) kopen

Je kan de OnePlus 7T nog steeds bestellen bij BelsimpelMobiel.nl, Coolblue en via deze winkels. Je kan de OnePlus 7T ook met een abonnement aanschaffen.

Daarnaast is ook de OnePlus 7T Pro nog te koop, want je vindt hem bij Belsimpel, Mobiel.nl, Coolblue, en in deze winkels. De telefoon is natuurlijk ook met abonnement beschikbaar.

Bedankt voor de tip, Robin!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk