Nu bij de Action: HP EliteBook 720 G2 Refurbished voor maar € 299 (beperkte voorraad)

Nu bij de Action: HP EliteBook 720 G2 Refurbished voor maar € 299 (beperkte voorraad)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De Action is een winkel die je niet snel voorbij kunt lopen zonder er even een kijkje te nemen. Ook voor de liefhebbers van tech en gadgets is het een leuke plek om te bezoeken. En je kan online winkelen bij deze gigant. Zo nu en dan zijn er leuke aanbiedingen en die moeten we jullie natuurlijk wel laten zien.

HP EliteBook 720 G2 - Refurbished voor maar € 299

Ben je net aan de vervanging van je laptop toe of is er iemand in je omgeving die een nieuwe nodig heeft dan is nu je kans bij de Action. Vandaag kun je de HP Elitebook 720 G2 kopen voor maar € 299.

Nu bij de Action: HP EliteBook 720 G2 Refurbished voor maar € 299 (beperkte voorraad)

Deze laptop beschikt over een Intel i5-processor en een 256 GB SSD-schijf. Daarnaast maak je gebruik van 8 GB aan werkgeheugen en werk je met Windows 10 Pro.

Deze HP Elitebook 720 G2 is refurbished, dat wil zeggen dat het een gebruikte laptop is die helemaal is nagekeken zodat hij weer als nieuw is. Tijdens het refurbished-proces worden apparaten op heel veel punten gecontroleerd, gerepareerd en wanneer nodig worden er ook onderdelen vervangen.

Deze laptop wordt geleverd met 1 jaar garantie op de hardware, met uitzondering van externe invloeden van buitenaf. Let op: deze aanbieding is alleen online geldig en de voorraad is zeer beperkt.

Meer aanbiedingen van de Action

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in de Action online. Bekijk deze aanbiedingen maar eens.

-> Leitz TruSens Z-2000 luchtreiniger met SensorPod voor maar € 49,95
-> Massage Gun De Luxe voor maar € 29,95

Gerelateerde artikelen

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk