Met dit pakket meet je al je energieverbruik in huis

Met dit pakket meet je al je energieverbruik in huis

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

HomeWizard is een Nederlands bedrijf dat een aantal betaalbare producten op de markt heeft gebracht waarmee je je energie kunt meten. En dat is handig in tijden waar je extra moet opletten waar je budget naar toe gaat. Geheel nieuw is het HomeWizard Meetpakket Energieverbruik. Met dit startpakket heb je binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik én een slimme stekker om per apparaat te meten.

Meetpakket Energieverbruik

Door de huidige energieprijzen moet je extra letten op waar je eventueel kunt besparen op je verbruik. Daarbij heb je apparatuur nodig die deze zaken voor je zichtbaar kunnen maken. HomeWizard heeft een aantal van deze apparaten die naast handig ook erg betaalbaar zijn.

Vanaf nu heeft de fabrikant ook een meetpakket samengesteld waarmee je drie producten tegelijk met een mooie korting kunt kopen.

Gerelateerde artikelen

Wat zit er in dit pakket?

In het hier bovengenoemde pakket zit een P1 Meter waarmee je het stroom- en gasverbruik van je woning in realtime kunt meten. Verder zit er een watermeter in het pakket die voor jou inzichtelijk maakt hoeveel water je per dag verbruikt. Als laatste is er nog een Energy Socket (slimme stekker) waarmee je apparaten eenvoudig aan en uit kunt schakelen vanuit de app.

Daarnaast vindt je in het pakket ook een adapter voor de watermeter, een 5V USB-voeding en een USB-C kabel (3 meter). Wanneer je dit pakket koopt betaal je geen € 113,85 maar € 99,95.

HomeWizard Meetpakket Energieverbruik kopen
HomeWizard Meetpakket Energieverbruik kopen
HomeWizard Meetpakket Energieverbruik kopen

HomeWizard Meetpakket Energieverbruik kopen

Met dit startpakket heb je binnen enkele minuten inzicht in gas-, stroom- en waterverbruik én een slimme stekker om per apparaat te meten.

Van € 113,85 voor maar € 99,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk