Lezersactie: Koop de Xiaomi Mi Band 6 met korting (ADV)

Lezersactie: Koop de Xiaomi Mi Band 6 met korting (ADV)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Xiaomi is verantwoordelijk voor de meest verkochte fitband van de wereld, de Xiaomi Mi Band 6. Deze fitnesstracker is een zeer betaalbaar, lichtgewicht en zeer compleet. In de AW Shop bestel je deze Mi Band tijdelijk met 15% korting.

Koop de Xiaomi Mi Band 6 met 15% korting

De Xiaomi Mi Band 6 is de meest verkochte fitband ter wereld en nu alweer aan zijn zesde editie toe. De Xiami Mi Band 6 heeft weer een aantal mooie verbeteringen gekregen. Vooral de verbeteringen in het scherm vallen het meeste op. Met een formaat van 1,56 inch en 321 dpi heeft het AMOLED-scherm een zelfde kwaliteit als het scherm van een smartphone. Ook kun je nu kiezen uit meer dan 60 verschillende thema's om het display op te vrolijken.

Lezersactie: Koop de Xiaomi Mi Band 6 met korting (ADV)

De accu gaat minimaal 14 dagen mee en het opladen gaat door middel van de meegeleverde magnetische lader. Deze klikt eenvoudig vast aan de achterzijde en binnen twee uur is de Mi Band 6 weer vol. Naast het ontvangen van je notificaties kun je ook je slaap en de ademhaling volgen. Van de 30 verschillende workouts kan de Mi Band er zes automatisch detecteren.

Wees niet bang dat deze Mi Band 6 nat wordt want hij kan gewoon tijdens het zwemmen en douchen gedragen worden. Net zoals bij de voorgaande modellen kunnen de bandjes verwisseld worden en kun je de kleur matchen aan je outfit.

  • Koop de Xiami Mi Band 6  voor maar € 39,10 in plaats van € 45,99 met de kortingscode MiBandZes15procent
Lezersactie: Koop de Xiaomi Mi Band 6 met korting (ADV)

De AWshop betrekt alleen producten van de Nederlandse importeur en niet van buitenlandse partijen. Op je bestelling is het Nederlandse recht (recht van retour e.d) van toepassing. Verzendkosten worden bij de kassa verrekend. Levertijd bedraagt doorgaans enkele dagen.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk