Aanbieding: Lenovo Smart Clock voor 59,95 euro

Aanbieding: Lenovo Smart Clock voor 59,95 euro

Lenovo Smart Clock is een slimme klok

De Lenovo Smart Clock is een slimme klok of wekker met een scherm dat bedoeld is om een plaatsje op elk nachtkastje te veroveren. De slimme klok zal je gaan helpen om 's avonds tot rust te komen, ’s morgens te starten, je slimme huis te beheren en te luisteren naar je favoriete muziek met multi-room audiogroepen. Dit apparaatje is beschikbaar in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk voor 79,99 dollar.

Wake-up light

De Lenovo Smart Clock heeft een 4 inch IPS-aanraakscherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. De slimme klok kan ook net als de Philips wake-up light de lichtintensiteit langzaam toe laten nemen zodat je lichaam tijdens je slaap voorbereid wordt op het wakker worden. Ook de animaties op het scherm worden hierop aangepast.

Lenovo Smart Clock

Google Assistent en 'clock faces'

De Lenovo Smart Clock kan daarnaast apparaten opladen, muziek afspelen en zelfs met een routine via Google Assistent ingesteld worden. Een routine is een set van acties die elkaar opvolgen naar aanleiding van een opdracht. Zeg je bijvoorbeeld: "Ok Google, Good morning?", dan kan de Google Assistent een aantal zaken voor jou uitvoeren, zoals het nieuws afspelen en de lichten in de slaapkamer aandoen. Routines werken helaas nog niet in het Nederlands. De slimme klok heeft ook aanpasbare 'clock faces' zodat je de klok van uiterlijk kunt veranderen. Daarnaast is er een usb-poort aanwezig waarmee je je telefoon kan opladen.

Lenovo vertelde ons tijdens het Mobile World Congress dat de prijs hier rond de 70 euro zal liggen, maar het apparaatje is helaas nog niet in Nederland gelanceerd. Gelukkig kunnen we er nu wel via koopjessite iBOOD aan komen.

Afbeelding van de Lenovo Smart Clock

Lenovo Smart Clock kopen

Enkel vandaag is de Lenovo Smart Clock in de aanbieding bij de deals-site iBood. Je kan de slimme klok kopen voor 59,95 euro, daar komen nog wel 5,95 euro aan leveringskosten bij. De verwachte verzenddatum is 28 november 2019.

Lees meer over:
Lenovo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties