Aanbieding: Lenovo Smart Clock voor maar 59,95 euro

Aanbieding: Lenovo Smart Clock voor maar 59,95 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lenovo Smart Clock met Google Assistent

De Lenovo Smart Clock is een slimme klok of wekker met een scherm die bedoeld is om een plaatsje op elk nachtkastje te veroveren maar ook op kantoor niet zal misstaan. De slimme klok helpt je om 's avonds tot rust te komen, ’s morgens vol energie te starten, slimme apparaten in je huis te beheren en te luisteren naar je favoriete muziek.

De Lenovo Smart Clock kan met een routine via Google Assistent ingesteld worden. Een routine is een set van acties die elkaar opvolgen naar aanleiding van een opdracht. Zeg je bijvoorbeeld: "Ok Google, Good morning?", dan kan de Google Assistent een aantal zaken voor jou uitvoeren, zoals het nieuws afspelen en de lichten in de slaapkamer aandoen. Routines werken helaas nog niet in het Nederlands.

Afbeelding van de Lenovo Smart Clock

De slimme klok beschikt verder ook over aanpasbare 'clock faces' zodat je de klok van uiterlijk kunt veranderen. Daarnaast is er een usb-poort aanwezig waarmee je je telefoon kan opladen.

Wake-up light

De Lenovo Smart Clock heeft een 4 inch IPS-aanraakscherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. De slimme klok kan ook net als de Philips wake-up light de lichtintensiteit langzaam toe laten nemen zodat je lichaam tijdens je slaap voorbereid wordt op het wakker worden. Ook de animaties op het scherm worden hierop aangepast.

Lenovo Smart Clock

Lenovo Smart Clock kopen

Dit slimme apparaatje van Lenovo heeft een adviesprijs van 89,99 euro en je kan de slimme klop voor deze prijs rechtstreeks via Lenovo aanschaffen. Bol.com biedt de Smart Clock aan voor 102,95 euro maar bij Paradigit ben je momenteel aan het juiste adres. Dit bedrijf verkoopt de Lenovo Smart Clock voor 59,99 euro inclusief verzendkosten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk