Korting op smartwatches: Garmin en Samsung deals

Korting op smartwatches: Garmin en Samsung deals

Niet alleen Wehkamp trakteert ons een week lang op dikke korting op smartwatches, Amazon kan er ook wat van. Deze webwinkel heeft momenteel leuke aanbiedingen op smartwatches en sporthorloges. Dit zijn de leukste deals.

Afgeprijsd: Garmin-sporthorloges

Het Amerikaanse Garmin is een van de grootste fabrikanten van gps-apparaten te wereld. Garmin maakt navigatie-apparatuur voor onder meer het wegverkeer, fietsers, wandelaars, luchtvaart en scheepvaart. Garmin staat uiteraard ook bekend om zijn sporthorloges een een aantal daarvan zijn nu scherp geprijsd. Een overzicht vind je hieronder. Let op, de prijs kan variëren voor verschillende kleuren.

Korting op smartwatches: Garmin en Samsung deals
Garmin Fenix 6 Pro

25% korting of meer op Samsung-smartwatches

Samsung biedt een hele reeks smartwatches aan en daarvan zijn er nu een aantal in de aanbieding bij Amazon. Hieronder vind je er een aantal. Let op, de prijs kan variëren voor verschillende kleuren.

  • Samsung Galaxy Watch Active 2 (roze175,82 euro
  • Samsung Galaxy Watch Active 2 (zilver) - 202 euro
  • Samsung Galaxy Watch 3 (zwart) - 290,12 euro
  • Samsung Galaxy Watch 4 (zwart) - 219,78 euro
  • Samsung Electronics Galaxy Watch 4 Classic (zwart) 351,66 euro
Korting op smartwatches: Garmin en Samsung deals
Samsung Galaxy Watch Active 2

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer