Hier koop je Samsung Galaxy Z Flip 5 nu voor minder dan 900 euro

Hier koop je Samsung Galaxy Z Flip 5 nu voor minder dan 900 euro

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Soms spot je een korting die je simpelweg moet delen en onze eigen Claudia chatte ons dan ook vanaf haar vakantieadres over deze aanbieding: Samsung Galaxy Z Flip 5 is nu 898 euro of minder -afhankelijk van welke kleur je kiest- bij Bol.com.

Samsung Galaxy Z Flip 5-aanbieding

Normaliter kost het toestel voor de 265 GB-variant 1.199 euro, dus je hebt een korting van meer dan 300 euro. Ze zijn er ook in allerlei kleuren, zoals mint, lavendel en room. De goedkoopste variant is de grafietkleur, want die kost 872 euro.

De 512 GB-variant heeft ook wat korting, maar lang niet zoveel als de 256 GB-Flip 5. Hoewel, de Mint-variant kost nu 954,99 euro en dat is aanzienlijk minder dan de 1319 euro die hij ooit kostte.

Het is dus even rondklikken, maar dan vind je hopelijk het toestel waar je al een tijdje een oogje op had. We waren wel te spreken over de Samsung Galaxy Z Flip 5: De Samsung Galaxy Z Flip 5 is een opmerkelijke verbetering ten opzichte van zijn voorgangers, met veel pluspunten die de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren. Het 'Zero gap' design is een welkome toevoeging, waardoor de klaptelefoon nu helemaal dichtklapt. Het grotere Flex Window is toch wel de grootste verbetering want hierdoor is er veel meer mogelijk met de Flip 5 zonder dat je de telefoon hoeft open te klappen."

Gerelateerde artikelen

Klaptelefoon

En: "Over het algemeen biedt de Samsung Galaxy Z Flip 5 voor 40 euro extra een aanzienlijke upgrade ten opzichte van eerdere modellen. De klaptelefoon komt met zeer goede verbeteringen die het tot een aantrekkelijke keuze maken voor degenen die op zoek zijn naar een compacte vouwbare telefoon met uitstekende prestaties en een lekker groot en werkbaar scherm op de voorkant.”

Reden genoeg om eens naar deze aanbieding te kijken, als je toe bent aan een nieuw toestel uiteraard, en deze klappende, vouwende Samsung overweegt.

We weten niet tot wanneer deze aanbieding geldt en of de prijs de hele periode ongeveer hetzelfde blijft.

  • 'Zero gap' design
  • Eindelijk een groot coverscherm
  • Accuduur valt tegen
  • Geen verbeteringen voor de camera's
Bekijk meer specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk