Google Pixel 6a kopen: scoor deze topper nu al vanaf 329 euro

Google Pixel 6a kopen: scoor deze topper nu al vanaf 329 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Pixel 6a koop je op dit moment al vanaf 329 euro. Voor dat bedrag krijg je één van de beste midrange telefoons van dit moment. Hier vind je de beste deals voor de Pixel 6a.

Pixel 6a, een middenklasser met topprestaties

De Google Pixel 6a werd vorig jaar uitgebracht als het goedkoopste toestel in de Pixel 6-serie. De smartphone is verder alweer de vierde generatie van de voordeligere a-toestellen van Google. Deze Pixel a-smartphones staan voornamelijk bekend om hun compacte design, goede camera's en schone Android-ervaring. De Pixel 6a heeft daarnaast dezelfde processor als de Google Pixel 6 en de Google Pixel 6 Pro. In combinatie met 'puur Android' zorgt dit ervoor dat de Pixel 6a erg soepel werkt.

De Pixel 6a beschikt tevens over een ontzettend goede hoofdcamera, een mooi design en lange softwareondersteuning. Door dit alles is de telefoon te vinden in onze koopgids en in de lijst met beste compacte smartphones. Dit gold overigens al voor de telefoon toen deze nog te bestellen was voor 459 euro, met de huidige deal van Belsimpel is de 6a echter een nóg betere deal geworden.

  • Snelle Tensor-chipset
  • Schone Android-ervaring
  • Schokkerig 60 Hz paneel
  • Traag opladen
Bekijk meer specificaties

Alles over de Google Pixel 6a

Wil je eerst meer weten over de Google Pixel 6a? Je leest op Androidworld alles over deze middenklasser met topprestaties.

Gerelateerde artikelen

Google Pixel 6a kopen

De Google Pixel 6a is te koop in een groene, witte en zwarte kleur (Sage, Chalk en Charcoal). De telefoon kreeg een adviesprijs van 459 euro en je koopt de Pixel 6a nu al vanaf 329 euro via onderstaande winkels.

Ga jij de Pixel 6a kopen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel 6a
Google Pixel 6a
Google Pixel 6a

Google Pixel 6a

De Google Pixel 6a is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een reeks slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie.

€ 459

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk