Back to school: scherpe aanbieding voor de Google Nest Hub

Back to school: scherpe aanbieding voor de Google Nest Hub

Aanbieding Google Nest Hub

De Google Nest Hub is de smart display of het slimme scherm met Google Assistent dat Google in 2018 lanceerde als onderdeel van de Google Home-familie: Google Home, Google Home Mini en Google Home Max. De Google Nest Hub is gelijk aan deze slimme speakers met Google Assistent maar heeft als extra een 7 inch beeldscherm. Je kan dit apparaat dus niet alleen met je stem maar ook via het touchscreen bedienen. Denk dan aan het lager zetten van de slimme Nest-thermostaat, het bekijken van camera van de Nest-deurbel en het inschakelen van de Nanoleaf-verlichting.

Foto's van de Nest Hub

De Nest Hub past ook prima in de keuken. Vraag bijvoorbeeld naar recepten zoals “Hey Google, hoe maak ik een quiche?” of “Hey Google, wat kan ik maken met bloemkool en mosterd?”. Vervolgens ontvang je stap voor stap instructies tijdens het koken, allemaal spraakgestuurd. Gebruik je de Google Nest Hub eventjes niet? Dan verandert het apparaat in een mooi fotolijstje met een selectie van jouw foto's uit Google Foto's.

De Google Nest Hub heeft een adviesprijs van 129 euro en onlangs boden een aantal winkels deze smart display voor maar 99 euro aan. Ben je klant bij de Makro? Dan kun je in het kader van de Back to school-actie van deze groothandel de Google Nest Hub voor maar 89,99 euro aanschaffen (108,89 euro inclusief btw). Deze actie is geldig tot en met dinsdag 10 september 2019.

Google Nest Hub aanbieding bij de Makro

Bedankt voor de tip, Ronald!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer