Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense: dit kosten de smartwatches nu

Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense: dit kosten de smartwatches nu

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In augustus 2020 kondigde Fitbit de Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense aan. Inmiddels zijn de twee smartwatches behoorlijk in prijs gedaald. In dit artikel kom je erachter wat ze nu kosten.

Fitbit Versa 3

De Fitbit Versa 3 volgt de eerste en tweede generatie Versa-smartwatches van Fitbit op. De Versa 3 is wederom een fitness-smartwatch maar ditmaal is gps ingebouwd. Je hoeft dus geen smartphone mee te nemen om de route van je workout vast te leggen. De Versa 3 kun je met spraakopdrachten bedienen dankzij de toevoeging van de Google Assistent.

Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense: dit kosten de smartwatches nu

De Versa 3 komt tevens met Fitbit Pay, apps en wijzerplaten, ondersteuning voor Spotify, een ingebouwde luidspreker en microfoon om korte telefoongesprekken te voeren, inkomende gesprekken naar voicemail te sturen en het belvolume aan te passen. Alle Fitbit Versa 3-functies zijn ook beschikbaar op Fitbit Sense en ze maken gebruik van dezelfde magnetische oplader. De Versa 3 gaat zes dagen mee op één batterijlading en is in 12 minuten voldoende opgeladen om een volledige dag te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Dit kost de Fitbit Versa 3 nu

De Fitbit Versa 3 is beschikbaar in de kleuren blauw, zwart en roze en kreeg een adviesprijs van 229,95 euro. Je koopt het horloge nu vanaf 194 euro.

Fitbit Sense

De Fitbit Sense kun je zien als het topmodel van Fitbit. Het is namelijk Fitbits meest geavanceerde gezondheidssmartwatch. Het horloge combineert namelijk alle belangrijke gezondheids-, fitness- en andere slimme functies, die ook te vinden zijn op andere Fitbit-smartwatches, met nieuwe mogelijkheden. Daarbij kun je denken aan ingebouwde gps, 20+ trainingsmodi, SmartTrack, automatisch activiteiten volgen, fitnessleeftijd, en geavanceerde slaaptools. Daarnaast profiteert de Sense, net als de Fitbit Versa 3, van de hulp van de Google Assistent.

Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense: dit kosten de smartwatches nu

De Fitbit Sense is tevens ’s werelds eerste smartwatch met een elektrodermale activiteitssensor (EDA). Deze sensor helpt je stress te beheren. Verder beschikt de Fitbit Sense over Fitbit Pay, geavanceerde hartslagmonitoringtechnologie, waterbestendigheid tot 50 meter diep, een nieuwe ECG-app en een huidtemperatuursensor om de pols. De Sense komt ook met een ingebouwde luidspreker en microfoon om oproepen aan te nemen en sms-berichten te beantwoorden met spraakopdrachten, ondersteuning voor contactloze betalingen en toegang tot apps en wijzerplaten. Met al deze mogelijkheden kan de Sense volgens Fitbit ruim zes dagen mee op één acculading en is in 12 minuten voldoende opgeladen om een volledige dag te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Dit kost de Fitbit Sense nu

De Fitbit Sense is beschikbaar in de kleuren wit en zwart en kreeg een adviesprijs van 329,95 euro. Je koopt het horloge nu vanaf 279 euro inclusief 6 maanden gratis Fitbit Premium.

Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense: dit kosten de smartwatches nu

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk