Probeer Disney+ voor maar € `1,99 per maand

Probeer Disney+ voor maar € `1,99 per maand

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Een van de snelst groeiende streamingdiensten is Disney+. Met alle titels van onder andere Marvel en natuurlijk de enorme eigen collectie van eigen producties krijgt Disney+ er steeds meer gebruikers bij. Heb jij nog een geen Disney+?, dan kun je deze dienst proberen voor maar € 1,99 voor de eerste maand.

Probeer Disney+ voor maar € `1,99 per maand

Dit zijn alle nieuwe titels op Disney+

Disney+ staat vol met leuke, spannende en ontroerende titels die je niet mag missen. Onlangs kwamen de onderstaande titels daarbij. Deze kun je nu allemaal een maand lang bekijken voor maar € 1,99.

Thor: Love and Thunder

In “Thor: Love and Thunder” van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thors verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is. “Thor: Love and Thunder” is geregisseerd door Taika Waititi en geproduceerd door Kevin Feige en Brad Winderbaum.

Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder

Neem plaats in het gezelschap van Taika Waititi, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale en Tessa Thompson, terwijl ze de geheimen onthullen achter de creatie van “Thor: Love and Thunder”. Door middel van diepgaande interviews met cast en crew, samen met onbewerkte, ongeziene beelden van de set en daarbuiten, trekt ASSEMBLED het gordijn achter zich dicht van de vierde speelfilm van de God van de Donder.

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return

Beleef mee hoe geschiedenis wordt geschreven in deze special over de terugkeer van Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker naar het scherm, maar ook die van Ewan McGregor en Hayden Christensen in hun klassieke rollen. Regisseur Deborah Chow leidt de cast en crew, die naast de geliefde Star Wars-personages ook nieuwe helden en schurken introduceren in een episch verhaal dat de films uit de saga op dramatische wijze samenbrengt.

Welcome to the Club (een nieuwe short van The Simpsons)

Lisa Simpson wil dolgraag prinses worden, maar is verrast dat slecht zijn leuker is.

Probeer Disney+ voor maar € `1,99 per maand

Tierra Incognita (Original Series geproduceerd in Latin America)

"Tierra Incógnita" volgt Eric Dalaras (Pedro Maurizi), een tiener die een huiveringwekkende wereld ontdekt terwijl hij opzoek is naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn ouders acht jaar eerder. Eric is door zijn grootouders opgevoed en besluit samen met zijn zus Uma (Mora Fisz) weg te lopen van huis en terug te keren naar zijn geboortestad Cabo Qwert, om antwoorden te vinden waar zijn ouders het laatst gezien zijn: het horrorthemapark Tierra Incógnita. Samen met zijn vrienden, zijn zus en zijn tante, moet Eric zijn angsten overwinnen om antwoorden te vinden en het mysterie op te lossen in een donkere en onbekende wereld.

Vandaag is natuurlijk niet de enige dag dat er nieuwe titels aangekondigd worden. de afgelopen weken werden de onderstaande tiitels gepubliceerd op de streamingdienst.

Pinocchio

Academy Award® winnaar Robert Zemeckis regisseert deze live-action hervertelling van het geliefde verhaal over een houten pop die op een spannend avontuur gaat om een echte jongen te worden. Tom Hanks speelt de rol van Geppetto, de houtsnijder die Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) bouwt en behandelt alsof het zijn eigen zoon is. Joseph Gordon-Levitt is Jiminy Cricket, die dient als Pinocchio's gids en tevens zijn "geweten" is; Academy Award® genomineerde Cynthia Erivo is de Blauwe Fee; Keegan-Michael Key is "Honest" John; Academy Award® genomineerde Lorraine Bracco is Sofia de Meeuw, een nieuw personage, en Luke Evans is de Koetsier.

She-Hulk: Attorney at Law (met iedere donderdag nieuwe afleveringen)

In Marvel Studios' “She-Hulk: Attorney at Law”, moet Jennifer Walters (Tatiana Maslany), een advocate gespecialiseerd in bovenmenselijke rechtszaken, het gecompliceerde leven navigeren van een single, 30-jarige die toevallig ook een groene twee meter lange supersterke hulk is. De negendelige komedieserie verwelkomt een groot aantal MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Bruce Banner, Tim Roth als Emil Blonsky/Abomination, en Benedict Wong als Wong, evenals Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass, en Renée Elise Goldsberry.

Cars op rondreis

De serie volgt Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel terwijl ze vanuit Radiator Springs naar het oosten trekken op een roadtrip door het land om Takel's zus te ontmoeten. Onderweg is elke stop een eigen avontuur, met waanzinnige attracties langs de weg en kleurrijke nieuwe personages.

Probeer Disney+ voor maar € `1,99 per maand

Growing Up

“Growing Up", gecreëerd door Brie Larson en Culture House, is een innovatieve hybride docuserie die de uitdagingen, triomfen en complexiteit van de adolescentie onderzoekt aan de hand van tien meeslepende 'coming of age'-verhalen. De serie maakt gebruik van verhalende, experimentele en documentaire filmtechnieken en volgt één gecast individu, in de leeftijd van 18-22 jaar, terwijl die persoon hun verhaal vertelt. Het publiek krijgt een emotioneel sterk verhaal te zien dat een boeiende kijk geeft op de tienertijd en de diverse sociale, familiale en innerlijke obstakels die jongeren tegenkomen op hun weg naar zelfontdekking en acceptatie. Elke aflevering van 30 minuten gaat over een jongere, of "held", en hun ervaringen met opgroeien. In elke aflevering staat een zeer persoonlijk interview centraal waarin onze helden ons meenemen door hun kindertijd en tienerjaren. Naast deze interviews brengen heropgenomen scènes hun belangrijkste momenten tot leven.

Epic Adventures with Bertie Gregory

De 29-jarige National Geographic Explorer Bertie Gregory, het gezicht van een nieuwe generatie van ambitieuze avonturiers en natuurhistorische filmmakers, neemt kijkers mee op epische en nagelbijtende reizen die in de meest spectaculaire en geheimzinnige hoeken van onze wilde wereld duwen. Gewapend met toonaangevende filmtechnologie doorbreekt de originele Disney+-serie "Epic Adventures with Bertie Gregory", van National Geographic, de traditie van het traditionele natuurhistorische programma door buitengewone, levensechte dierenverhalen te vertellen en kijkers mee te nemen voor elke beat van de actie. Wekenlang dompelt de charismatische, met een BAFTA Award bekroonde filmmaker zich onder in het leven van de dieren om de onvertelde verhalen vast te leggen van iconische wezens die leven in enkele van de ruigste omgevingen op onze planeet. Dit seizoen zien we Bertie de ijzige werelden van Antarctica trotseren op zoek naar de grootste groep van walvissen ooit gefilmd en oog in oog komen te staan met gespecialiseerde buffeljagende leeuwen in Zambia. In deze meerdelige avonturenserie neemt hij het publiek mee op een ambitieuze odyssee over de hele wereld en laat hij de natuurlijke wereld zien in een tijd waarin deze voor de grootste uitdagingen staat.

Wedding Season

De hopeloze romanticus Stefan ontmoet de charismatische Katie, en ondanks dat ze verloofd is met de zoon van een rijke vastgoedmagnaat, beginnen ze een stormachtige verhouding tijdens een zomer vol bruiloften. Het duurt niet lang of ze zijn op de vlucht voor de wet, met Katie als hoofdverdachte van een schokkende misdaad. Houden ze stand tegen de politie, georganiseerde criminelen en hun gecompliceerde gevoelens voor elkaar terwijl ze proberen hun naam te zuiveren?

Mike

Deze achtdelige serie belicht de turbulente ups en downs van Tysons bokscarrière en persoonlijke leven, van wereldwijd geliefd atleet tot een paria en weer terug. Met Mike Tyson als middelpunt belicht deze serie klasse en discriminatie in Amerika, de macht van de media, vrouwenhaat, de welvaartskloof, de belofte van de American Dream en onze eigen rol in het vormgeven van Mikes verhaal.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk