Deze Stadia-deal is de 22 euro al waard, alleen voor de Chromecast

Deze Stadia-deal is de 22 euro al waard, alleen voor de Chromecast

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Je kan de Stadia Premiere Edition nu voor 22,22 euro kopen inclusief verzending. Dat wil zeggen dat je een controller en Chromecast Ultra voor die prijs in huis haalt. De korting is tijdelijk ter ere van de tweede verjaardag van Googles platform voor cloudgaming.

Korting in Google Store

Stadia bestaat nu twee jaar en dat viert Google met een interessante actie in de Google Store. Voor de prijs van 22,22 euro inclusief verzending kan je een Stadia Premiere Edition-pakket kopen. Dat bestaat simpelweg uit een Chromecast Ultra en een Stadia-controller.

Dat is voor heel wat mensen een interessante deal. De Chromecast Ultra is namelijk Googles streaming-accessoire dat beelden kan afspelen in een 4K-resolutie op je tv. De derde generatie van Chromecast-sticks, die nog breed verkrijgbaar zijn, houden het bij Full HD. Daarnaast garandeert de Ultra een stabiele internetverbinding via de ethernetpoort.

Stadia-controller

En dan is er nog de Stadia-controller. Zelfs al heb je geen plannen om met Googles dienst voor cloudgaming aan de slag te gaan, dan nog is de controller interessant. Je kan hem namelijk ook met je pc verbinden via bluetooth om pc-games te spelen. Los kost deze controller normaal gezien 69 euro. Ben je helemaal geen gamer? Dan kan je er vast wel iemand anders blij mee maken.

De Chromecast Ultra en Stadia-controller

De Chromecast Ultra en Stadia-controller

Toch raden we je ook zeker aan om Stadia te proberen, want hoewel het game-aanbod na twee jaar nog steeds te beperkt is, is het platform op technologisch vlak volgens ons wel het beste vergeleken met andere cloudgamingdiensten. je kan Stadia Pro drie maanden lang testen met deze bundel. Neem dus een kijkje in de Google Store, want het gaat om een tijdelijke actie en Google heeft ook slechts een beperkte voorraad.

Ga jij een Premiere Edition kopen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Stadia

Stadia

Stadia is het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform van Google, waarmee je je favoriete populaire videogames direct op verschillende schermen kunt spelen. Googl ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk