Deze apps en games zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (week 38)

Deze apps en games zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (week 38)

Dennis Mons

door Dennis Mons

Het is weer bijna weekend. Daarom hebben een mooi overzicht voor je gemaakt met tijdelijk gratis of afgeprijsde apps en games in de Google Play Store waarmee je je tijd prima mee door kunt brengen. Bekijk alles apps en games hier.

Tijdelijk afgeprijsde apps 

Tijdelijk afgeprijsde games

Tijdelijk gratis games

Wallpapers, watchfaces en icon packs

Naast deze apps is er ook een aantal thema's, stickers voor WhatsApp, icon packs, watchfaces en live wallpapers tijdelijk afgeprijsd!

Bovenstaande gegevens zijn zorgvuldig verzameld. De prijzen van de applicaties en games worden overgenomen uit de Google Play Store en kunnen na verloop van tijd afwijken.

Meer apps uit de Google Play Store!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps voor je Google Android dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

Heb je zelf nog aanraders uit de Play Store? Laat het iedereen zeker even weten in de comments en vertel waarom we die app of game echt niet mogen missen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk