Bold Smart Lock SX-33 voor maar € 159,95 (ADV)

Bold Smart Lock SX-33 voor maar € 159,95 (ADV)

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

Een slim huis voorziet jou van alle gemakken en zorgt ervoor dat je nog veiliger woont. Een slim slot hoort daarbij want deze stelt je in staat het slot van een deur van afstand te bedienen. Het Bold Smart Lock is zo een slot en deze is nu in de aanbieding bij iBood.

Bold Smart Lock 

De slimme sloten van Bold Smart Lock zorgen ervoor dat je geen sleutels meer nodig hebt om je huis, kantoor of vakantieadres af te sluiten of open te maken. Je mag je sleutels zelfs vergeten want deze worden vervangen door je smartphone. Via de app maak je verbinding met het slimme slot en kun je hem van afstand bedienen.

De Smart Cylinder kan elke traditionele Euro cilinder vervangen en dus is de installatie erg eenvoudig. Het slot heeft geen elektronica aan de buitenkant en is beschermt tegen elke inbraakmethode. De batterij die in het slot zit gaat 2 jaar mee en kan het slot 20.000 keer los- en vastmaken.

Bold Smart Lock

Bold Smart Lock

Deze slimme cilinder ziet wanneer je bij de deur aankomt en zal deze automatisch openen. Heel erg handig wanneer je je handen vol hebt met boodschappen, of als je misschien minder goed te been bent. Ben je je smartphone vergeten of is je accu leeg, dan is het slot is ook mechanisch te openen. Natuurlijk zit er bij dit slimme slot een app waarmee je hem kunt instellen.

Koop de Bold Smart Lock voor maar  € 159,95

Dit product van Bold is alleen op vrijdag in de aanbieding. De Smart Lock kost geen € 199,95 maar bij iBood kun je hem alleen vandaag kopen voor maar € 159,95. Wees er wel snel bij want de voorraad is beperkt.

Bold

Bold

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk