Black Friday, tot 40% korting op eufy

Black Friday, tot 40% korting op eufy

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Eufy is een van de snelst groeiende merken van de afgelopen jaren. Als onderdeel van Anker maakt dit merk de beste en meest geavanceerde beveiligingsproducten voor in en rond het huis. Tijdens de Black Friday Week van Amazon krijg je tot wel 40% korting op de producten van eufy.

Eufy Security deurbel vanaf € 79

De videodeurbellen van eufy zijn fantastisch om mee te werken. Eenvoudig te installeren bij je voordeur door de duidelijke instructies. De opslag van de beelden vindt niet online plaats maar op het apparaat zelf. Via de app kun je deze makkelijk bekijken.

Black Friday, tot 40% korting op eufy

Stel via de app het apparaat zo in dat hij bijvoorbeeld huisdieren en personen kan onderscheiden zodat je geen valse meldingen meer krijgt. Zie hieronder de aanbiedingen voor de verschillende modellen.

-> Eufy Security deurbel, wifi, met HD 2 K, audio bi-directional voor maar €99
-> eufy Security Video Doorbell C210 voor maar € 79
-> eufy Security Video Doorbell S330 Homebase, dubbele bewegingsdetectie, pakketdetectie € 179,00

eufy beveiligingscamera's

Weet wat er aan de hand is in en rond je huis. Met de beveiligingscamera's van eufy houd je alles in de gaten en kun je via de app de beelden terugkijken. Aansluiten is niet moeilijk omdat de camera's zonne-energie gebruiken om de accu bij te laden zodat je vrijwel nooit de accu van de camera hoeft op te laden.

Black Friday, tot 40% korting op eufy

In de software kun je net als bij de video deurbel, mensen van huisdieren onderscheiden zodat je geen vals alarm krijgt. Zie je iets of iemand wat er niet hoort dan kun je via de twee-weg communicatie spreken of de alarmbel laten klinken ter afschrikking.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk