Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 3)

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 3)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Amazon is de grootste webwinkel van de wereld. Vele miljoenen producten kun je er kopen. Iedereen kan zijn producten er aanbieden en daarom zie je soms ook hele aparte zaken voorbijkomen. Wij hebben er een aantal uitgezocht (en nieuwe woorden geleerd!).

Otamatone: Japans elektronisch muziekinstrument

Wees een virtuoos op dit grappige maar populaire muziekinstrument uit Japan. De Otamatone maakt muziek wanneer je langs de steel beweegt en in de bolvorm knijpt. Prachtig!

-> Deze Otamatone kost maar € 55,99

otamatone

Nachtlampje in de vorm van een boterham

Voor iedereen die van eten houdt en niet in het donker wil slapen heeft dit product alles in huis. Dit nachtlampje heeft de vorm van een vrolijke boterham en kan op verschillende manieren worden ingesteld.

-> Nachtlamp Boterham € 21,10

Bizarre maar handige gadgets van Amazon (editie 3)

Inktvisaquariumlamp

Wil jij een beetje sfeer op je bureau of waar dan ook? Dan koop je dit mini-aquarium met kleurrijke inktvissen die vrolijk rondzwemmen. Een stille motor zorgt voor de rotatie van de inhoud en je kunt de lichten aanpassen.

-> Inktvisaquariumlamp voor € 33,49

intvis lamp aquarium

De 'Blah Blah'-knop

Zit jij veel in meetings die eigenlijk een e-mail hadden kunnen zijn? Zit je collega weer enorm veel onzin te ventileren aan de vergadertafel? Dan heb je de 'BlahBlah' button nodig. Zodra het gesprek verandert in onzin sla je op de knop!

-> Deze 'Blah Blah'-button kost € 9,40

blah blah button

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk