Bij aanschaf van de Samsung Galaxy S22 krijg je nu tijdelijk 100 euro retour

Bij aanschaf van de Samsung Galaxy S22 krijg je nu tijdelijk 100 euro retour

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Samsung geeft tijdelijk 100 euro retour bij aanschaf van de Galaxy S22, S22+ of S22 Ultra. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Samsung Galaxy S22 cashback 

Net als elke fabrikant doet Samsung er alles aan om de verkoop van zijn producten op peil te houden. Dat kun je doen door 'gewone' promotie maar ook door een iets agressievere vorm, de cashback. Hierbij kun je een bepaald bedrag terugkrijgen door het aankoopbewijs van je smartphone in te leveren. Samsung biedt geregeld cashback-acties voor zijn producten aan en dit keer is het de beurt aan de Samsung Galaxy S22, de Samsung Galaxy S22 Plus en de Samsung Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22-serie

Galaxy S22-serie

Aanmelden cashback-actie

Koop tussen nu en 2 oktober 2022 een van de Galaxy S22-telefoons bij Samsung en je ontvangt meteen 100 euro korting. Nog een voordeel, de telefoons zijn in meer kleuren beschikbaar via Samsung. Je kan ze overigens ook via de winkels hieronder aanschaffen. Kies je voor de Samsung-website, dat kan je daar de Galaxy Watch 5 ook kopen met 30% korting.

Gerelateerde artikelen

Stap 2 is de telefoon registreren via deze website. Dat kan tot en met 2 december 2022. Hier vul je het aanmeldformulier in te vullen en de aankoopbon en een foto van de streepjescode van de verpakking (met daarop de EAN-code en het IMEI-nummer) te uploaden. Als alle documenten akkoord bevonden zijn, zal Samsung je hierover per e-mail inlichten en het geldbedrag overmaken. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 9 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken.

Bij aanschaf van de Samsung Galaxy S22 krijg je nu tijdelijk 100 euro retour
Alles over de Samsung Galaxy S22-serie
  • Mooi en luxe design
  • Prachtig helder beeldscherm
  • Macrofoto-functie ontbreekt
  • Wordt soms erg heet
Bekijk meer specificaties

Via: GalaxyClub

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk