AW Summervibes Dag 3, win de Netatmo Slimme Indoor Camera

AW Summervibes Dag 3, win de Netatmo Slimme Indoor Camera

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Wil je een camera voor in je huis, die ook nog eens slim is en er heel erg goed uitziet? Dan ga je voor de Netatmo Slimme Indoor Camera. Laat je die nu net kunnen winnen in de AW Summervibes! Heb jij even mazzel.

Win de Netatmo Slimme Indoor Camera

Deze camera houdt je huis altijd in de gaten, ook wanneer je er niet bent. Ben je niet thuis, dan kun je de camerabeelden blijven volgen en ontvang je meldingen zodra er iemand in je huis komt. Door de gezichtsherkenning ziet de camera of het een van de gezinsleden is of de huisdieren. Het systeem stopt dan automatisch met filmen en beschermt hiermee de privacy van de gezinsleden. Gezichten van de gezinsleden zullen eerst door de gebruiker toegevoegd moeten worden. De opnames worden opgeslagen op je SD-kaart of in je persoonlijke cloud.

AW Summervibes Dag 3, win de Netatmo Slimme Indoor Camera

Je betaalt geen abonnementskosten en het apparaat is te gebruiken met onder andere Google Assistent en Amazon Alexa. Laten we ook vooral niet vergeten dat deze camera er echt heel mooi uitziet en goed past bij elke interieurstijl.

Zo kun de Netatmo Slimme Indoor Camera winnen

Meedoen is eenvoudig. Klik op de banner onderaan het artikel, beantwoord de vragen en laat je e-mailadres achter. Onze Notaris AD Random trekt de winnaar en je krijgt bericht via de mail wanneer je gewonnen hebt.

AW Summervibes Dag 3, win de Netatmo Slimme Indoor Camera

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk