AW Summervibes Dag 2, win een HomeWizard-pakket

AW Summervibes Dag 2, win een HomeWizard-pakket

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Dat was me het wintertje wel, hoge energieprijzen en andere ellende. Daar hebben we wel van geleerd dat we de goed in de gaten moeten houden wat we verbruiken. Homewizard is een bedrijf dat producten maakt waarmee je handig je energieverbruik kan meten en ook energie kan besparen.

Win een HomeWizard-pakket

Speciaal voor de AW Summervibes heeft HomeWizard een startpakket samengesteld. De volgende producten zitten daarin :

Wi-Fi P1 Meter

Wil je precies weten wat je aan energie verbruikt? Dat kan heel eenvoudig met de P1 meter. Via de app van HomeWizard kun precies bijhouden wat het stroomverbruik is in je huis. Ook wanneer je zonnepanelen hebt dan is deze P1 meter handig, want in de app zie je ook wanneer je meer stroom opwekt dan dat je gebruikt. Deze meter is eenvoudig aan te sluiten op je meterkast en via WiFi te verbinden met de app.

Wi-Fi Energy Socket

Je hele huis staat vol met elektrische apparaten en sommige van deze apparaten kosten je meer geld dan je denkt. Op de energy socket van HomeWizard sluit je bijvoorbeeld de wasmachine of droger aan. Deze stekker helpt je om het verbruik van je apparaten in kaart te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld zien of je droger energie verbruikt wanneer hij niet aan staat. Ook schakelt de Energy socket je apparaten uit op tijden dat jij ze niet nodig hebt, zoals ’s nachts je tv-stekkerblok, tv-randapparatuur of het warm water van je keukenboiler. Bepaal zelf met timers wanneer welke apparaten aan moeten zijn. Elke 1 Watt die je aan sluipverbruik verminderd bespaart je ruim €3 euro per jaar! Dat is makkelijk verdiend.

Wi-Fi Watermeter

Ook schoon water kost geld en met de HomeWizard Watermeter kun je in realtime zien wat je waterverbruik is. Zo zie je in een oogopslag hoeveel water je verbruikt bij het douchen of het vullen van een bad. Met de adapter plaats je de Watermeter binnen 2 minuten op je bestaande Itron, Elster of Sensus analoge-watermeter. Klik de watermeter in de adapter, verbind met wifi en klaar.

AW Summervibes Dag 2, win een HomeWizard-pakket

Zo kun het HomeWizard-pakket winnen

Meedoen is eenvoudig. Klik op de banner onderaan het artikel, beantwoord de vragen en laat je e-mailadres achter. Onze Notaris AD Random trekt de winnaar en je krijgt bericht via de mail wanneer je gewonnen hebt.

AW Summervibes Dag 2, win een HomeWizard-pakket

* Door een bug in de app zijn de interne links op Androidworld niet klikbaar. Om mee te doen zul je gebruik moeten maken van de mobiele website. We werken hard aan een oplossing.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk