AW Summervibes Dag 1, win de XGIMI Halo+ thuisprojector

AW Summervibes Dag 1, win de XGIMI Halo+ thuisprojector

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Eindelijk is het zo ver en gaan we van start met de AW Summervibes. De komende 20 dagen gaan we je elke dag verrassen met een weggeefactie. We starten met een wel heel bijzonder product.

Win de XGIMI Halo+ projector

Een draagbare projector is een uitkomst voor thuis en onderweg. XGIMI is een bedrijf dat als doel heeft de beste projectors te maken voor gebruik thuis, op werk en onderweg. De Halo+ is daar een goed voorbeeld van.

Deze projector heeft alleen wifi nodig om te werken, want de ingebouwde batterij laad je op en daarmee kun je 1,5 uur op Movie-modus kijken. XGIMI rust zijn projectors uit met Android TV, waardoor je gebruik kan maken van apps en streamingdiensten. Het geluid van deze draagbare projector is top dankzij de samenwerking met Harman Kardon. En bij een projector is het belangrijk dat de lichtopbrengst goed is. Met een waarde van 900 ANSI lumen weet je zeker dat je, waar je ook bent, een helder beeld hebt.

AW Summervibes Dag 1, win de XGIMI Halo+ thuisprojector

Deze projector heeft ook allerlei functies die je helpen om een optimale kijkervaring te krijgen. Zo kan deze projector het beeld zelf corrigeren wat betreft de kijkhoek en scherpte.

Zo kun je XGIMI Halo+ winnen

Meedoen is eenvoudig. Klik op de banner onderaan het artikel, beantwoord de vragen en laat je e-mailadres achter. Onze Notaris AD Random trekt de winnaar en je krijgt bericht via de mail wanneer je gewonnen hebt.

AW Summervibes Dag 1, win de XGIMI Halo+ thuisprojector

App

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk