Androidworld Deals: je dagelijkse portie aanbiedingen op Twitter

Androidworld Deals: je dagelijkse portie aanbiedingen op Twitter

Androidworld Nederland is al sinds 2008 actief op Twitter en sinds een aantal jaren is Androidworld België hier ook actief. Sinds kort hebben we nog een Twitter-account en daarover lees je hier meer.

AW Deals

We komen dagelijks vele aanbiedingen bij verschillende webwinkels tegen maar kunnen niet elke deal als artikel in de categorie aanbiedingen plaatsen. Toch willen we op de een of andere manier geïnteresseerden niet onthouden van de vele acties, aanbiedingen en deals en daarom hebben we besloten om hier een speciaal Twitter-account voor aan te maken en die heet @AWDeals.

Via @AWDeals posten we als het even kan elke dag leuke aanbiedingen van smartphones, smart speakers, koptelefoons, gadgets en nog veel meer. De meeste aanbiedingen zijn voorzien van een zogenaamde affiliate-link. Dat betekent dat Androidworld een commissie ontvangt zodra er via de link een product wordt verkocht.

Volg AW Deals op Twitter

Wil je elke dag leuke aanbiedingen in je Twitter-tijdlijn? Volg dan ons speciale deals-account hier op Twitter. Je kan je ook inschrijven voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief om de deals in je mailbox te ontvangen. Daarnaast zal je de beste deals regelmatig op Androidworld voorbij zien komen en die kan je ook hier bekijken.

Androidworld Deals: je dagelijkse portie aanbiedingen op Twitter
Lees meer over:
Aanbieding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties