Win een PanzerGlass screenprotector

AW Adventskalender dag 7: Win een PanzerGlass screenprotector, we geven er vijf weg!

Het zijn de donkere dagen voor kerst, en in die donkere dagen zie je natuurlijk niet alles wat er voor je voeten ligt. Je struikelt en je smartphone vliegt door de lucht. In slow motion zie je het apparaat niet het hoekje van de tafel raken en het scherm in duizend stukken breken. De horror.

Win een PanzerGlass screenprotector, je maakt vijf keer kans!

Hoe goed de fabrikanten hun best doen, het beeldscherm van je smartphone blijft een fragiel stukje telefoon. Het Deense PanzerGlass heeft al jaren de beste oplossing om het scherm van je smartphone te beschermen. De screenprotectors van PanzerGlass zijn zo sterk dat je er met een hamer op kunt slaan zonder dat er schade ontstaat aan je smartphone. De protector zelf is ook gemaakt van glas en deze kan de energie van de klap of stoot goed opvangen. Mocht de klap of stoot heel erg hard zijn zal het glas van de screenprotector alle energie opnemen door te barsten. Daarmee wordt je beeldscherm gespaart en ben je met een nieuwe protector klaar.

AW Adventskalender dag 7: Win een PanzerGlass screenprotector, we geven er vijf weg!

Het harde oppervlak is ook bestand tegen krassen en vlekken zodat je altijd een helder scherm hebt. Naast de bescherming voor de smartphone maakt PanzerGlass ook bescherming voor entertainmentsystemen in de auto, screenprotectors voor smartwatches en een aantal innovatieve privacy oplossingen.

Zo kun je een PanzerGlass screenprotector winnen

PanzerGlass is een grote fan van de AW Adventskalender en daarom mogen we vijf(!) screenprotectors weggeven. Klik op deze link of de onderstaande banner om naar de actiepagina te gaan. Beantwoord vervolgens de vragen en laat je e-mailadres achter. Je hebt drie dagen de tijd om mee te doen, daarna sluit de actie en maak je geen kans meer op deze prijs. De winnaar krijgt bericht per e-mail, dus je hoeft alleen maar af te wachten.

AW Adventskalender dag 7: Win een PanzerGlass screenprotector, we geven er vijf weg!

Je maakt ook nog kans op deze prijzen!

Lees meer over:
Adventskalender

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties