AW Adventskalender dag 22: win de Motorola Verve Buds 800

AW Adventskalender dag 22: win de Motorola Verve Buds 800

Muziek, podcasts en lekker handenvrij bellen, daar heb je een goede headset voor nodig. Je kan natuurlijk met een grote over-ear headset rondlopen maar er zijn genoeg mogelijkheden die wat minder opvallen.

Win de Motorola Verve Buds 800

De Verve Buds 800 zijn compleet draadloze in-ears. Ze kunnen door het IPX4-certificaat goed tegen water en zweet, dus je kunt ze ook gebruiken tijdens het sporten of in de regen. Er zitten daarnaast twee microfoons in de headset die er voor zorgen dat je heldere gesprekken kunt voeren met je schoonmoeder. De Verve Buds 800 komen met een app die je helpt met de juiste equalizerinstelling zodat je de muziek kan luisteren zoals jij ze het liefste wil.

AW Adventskalender dag 22: win de Motorola Verve Buds 800

De oortjes zelf gaan 6 uur mee en er zit nog eens voor 12 uur in de draadloze oplaadcase. Verder werkt de Motorola Verve Buds 800 met Alexa en Google Assistant, dus je hoeft je handen helemaal niet meer uit je zakken te halen. Stel dat je veel moet bellen en je wil een oor vrij houden, dan blijft het andere oortje gewoon werken.

Zo kun je de Motorola Verve Buds 800 winnen !

Wil jij ook dolgraag met deze draadloze oortjes paraderen? Zoals je gewend bent is winnen heel erg makkelijk. Je klikt op de link en laat je e-mailadres achter. Onze notaris Ad Random zal de winnaar trekken uit de juiste antwoorden.

AW Adventskalender dag 22: win de Motorola Verve Buds 800

Doe ook mee met deze winacties!

  1. Win de Motorola Moto G 5G
  2. Win de Sony WH-1000XM3
  3. Win de POCO X3 NFC
  4. Win de Red Magic 5G gamingtelefoon
Lees meer over:
Adventskalender

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties