AW Adventskalender dag 18: win de POCO X3 NFC

AW Adventskalender dag 18: win de POCO X3 NFC

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

POCO begon ooit als een skin voor Android en het was razend populair. Binnen 10 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een wereldspeler in de smartphone-industrie. We hebben het natuurlijk over Xiaomi.

Win de POCO X3 NFC

De Poco X3 NFC valt op met zijn sterke specificaties voor een lage prijs. Het toestel heeft een 6,67 inch Full HD-scherm met een hoge verversingssnelheid van 120 Hz. Aan de achterzijde zitten drie camera's waaronder een 64 megapixel hoofdcamera. In het toestel vind je de nieuwe Snapdragon 732G met 6 GB aan werkgeheugen en een opslag van 128 GB. De accu is maar liefst 5160 mAh accu groot.

Tijdens de Stay Connected met Mi dagen zijn er heel speciale aanbiedingen om cadeaus te kopen, zo ook de POCO X3 met korting.

AW Adventskalender dag 18: win de POCO X3 NFC

Zo win je de POCO X3 NFC

Natuurlijk wil je mooie toestel winnen en dat is heel erg eenvoudig. Klik op deze link of op onderstaande banner om naar de actiepagina te gaan. Beantwoord vervolgens de vragen en laat je e-mailadres achter. Je hebt drie dagen de tijd om mee te doen, daarna sluiten we de actie en maak je geen kans meer op deze prijs. De winnaar krijgt bericht per e-mail, dus je hoeft alleen maar af te wachten.

AW Adventskalender dag 18: win de POCO X3 NFC

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk