AW Adventskalender dag 11 : Win de Jabra Elite 75t!

AW Adventskalender dag 11 : Win de Jabra Elite 75t!

De volledig draadloze in-ears zijn nu ontzettend populair. Alleen heeft niet elk model de beste pasvorm waardoor ze goed blijven zitten. Oren zijn namelijk net zo uniek als een vingerafdruk.

Win de Jabra Elite 75t

Jabra heeft duizenden oren gescand om de meest passende vorm voor de Elite 75t te maken. Daarnaast hebben ze een aantal ear gels bijgeleverd zodat je kan kiezen welke de beste pasvorm geeft.

AW Adventskalender dag 11 : Win de Jabra Elite 75t!

De Jabra Elite 75t beschikt over vier microfoons die ervoor zorgen dat je gesprekken altijd de beste kwaliteit hebben. Met de Active Noise Cancellation kun je de buitenwereld helemaal buitensluiten en je helemaal concentreren op de muziek. In combinatie met het oplaaddoosje kun je 24 uur lang bellen en muziek luisteren.

Zo win je deze prijs in de AW Adventskalender

Winnen is erg eenvoudig. Klik op deze link of de onderstaande banner om naar de actiepagina te gaan. Beantwoord vervolgens de vragen en laat je e-mailadres achter. Je hebt drie dagen de tijd om mee te doen, daarna sluit de actie en maak je geen kans meer op deze prijs. De winnaar krijgt bericht per e-mail, dus je hoeft alleen maar af te wachten.

AW Adventskalender dag 11 : Win de Jabra Elite 75t!
Lees meer over:
Adventskalender

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties