AW Adventskalender 2022 dag 9: Win de Amazfit GTR 4!

AW Adventskalender 2022 dag 9: Win de Amazfit GTR 4!

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Een horloge is allang niet meer alleen voor de bling en de tijd. Omdat we hem nu slim kunnen maken kunnen we er veel meer mee. Sinds kort is Amazfit ook verkrijgbaar in Nederland en België. Dit merk maakt hele mooie en betaalbare smartwatches. De GTR 4 kun je vandaag winnen in de AW Adventskalender.

Win de Amazfit GTR 4

De meest recente modellen van Amazfit zijn de nieuwe GTR 4 en GTS 4. Beide modellen zijn nagenoeg gelijk met hun vorm als het grootste verschilpunt. De GTR 4 is rond en de GTS 4 is vierkant. Je kunt gebruik maken van 150 sportmodi en acht van deze sportactiviteiten worden automatisch herkent zonder dat je het tracken zelf moet starten. Ben je een fanatieke golfer, dan zijn er ook de Track Run-modus en Golf Swing-modus. Deze modellen werken samen met populaire fitnessapps zoals Strava en Adidas Running.

AW Adventskalender 2022 dag 9: Win de Amazfit GTR 4!

De smartwatches beschikken over GPS die door gebruik van zes verschillende satellieten je positie en je route exact in kaart kan brengen. De accu in de Amazfit GTR 4 en GTS 4 gaat 14 dagen mee en dat is veel langer dan smartwatches van andere merken. De body van het horloge is gemaakt van (roestvrij staal) en het scherm is een 1.43 inch HD AMOLED-scherm en dat kun je nog eens aanpassen met meer dan 200 verschillende wijzerplaten. Deze watchfaces werken ook met een aangepast always-on-scherm.

Zo kun je de Amazfit GTR 4 winnen!

Meedoen is eenvoudig. Klik op de banner onderaan het artikel, beantwoord de vragen en laat je e-mailadres achter. Onze Notaris AD Random trekt de winnaar en je krijgt bericht via de mail wanneer je gewonnen hebt.

AW Adventskalender 2022 dag 9: Win de Amazfit GTR 4!
Amazfit GTR 4 kopen
Amazfit GTR 4 kopen
Amazfit GTR 4 kopen

Amazfit GTR 4 kopen

De Amazfit GTR 4 komt met verbeterde sportfuncties en meer mogelijkheden om gezondheid te monitoren. De smartwatch beschikt over meer dan 150 sportmodi en fitnessfuncties, waardoor (fanatieke) sporters eenvoudig hun persoonlijke data kunnen verzamelen en bijhouden. Nieuw voor deze generatie GT-smartwatches is automatische herkenning van acht verschillende sportmodi, de integratie van de Track Run-modus en Gold Swing-modus voor de golfers onder ons.

229 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk