Deze apps zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (week 34)

Deze apps zijn tijdelijk gratis of afgeprijsd in de Google Play Store (week 34)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Het is weer bijna weekend. Daarom hebben een mooi overzicht voor je gemaakt met tijdelijk gratis of afgeprijsde apps en games waarmee je je tijd prima mee door kunt brengen. Bekijk alles apps en games hier.

Tijdelijk gratis en afgeprijsde apps 

Tijdelijk gratis en afgeprijsde games

Wallpapers, watchfaces en icon packs

Naast deze apps is er ook een aantal thema's, stickers voor WhatsApp, icon packs, watchfaces en live wallpapers tijdelijk afgeprijsd:

Bovenstaande gegevens zijn zorgvuldig verzameld. De prijzen van de applicaties en games worden overgenomen uit de Google Play Store en kunnen na verloop van tijd afwijken.

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Amazfit GTR 3
Amazfit GTR 3
Amazfit GTR 3

Amazfit GTR 3

Amazfit komt naar Nederland en België met de GT 3- smartwatchserie bestaande uit drie slimme horloges waarbij de ‘R’ voor ‘round’ staat en de ‘S’ voor ‘square’. Het zijn alle drie aantrekkelijk geprijsde smartwatches met veel mogelijkheden.

Vanaf 159 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk