Amazfit GTR 4 kopen in Nederland: hier kun je terecht

Amazfit GTR 4 kopen in Nederland: hier kun je terecht

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Misschien is Amazfit nog niet voor iedereen een bekende naam, maar het bedrijf maakt al smartwatches sinds 2015. Amazfit is sinds kort actief in de Benelux en we waren al enthousiast over de GTR 4 in onze review. De horloges zijn vanaf nu te koop.

Amazfit GTR 4 en GTS 4

De meest recente modellen van Amazfit zijn de nieuwe GTR 4 en GTS 4. Beide modellen zijn nagenoeg gelijk met hun vorm al het grootste verschilpunt. De GTR 4 is rond en de GTS 4 is vierkant. Je kunt gebruik maken van 150 sportmodi en acht van deze sportactiviteiten worden automatisch herkent zonder dat je het tracken zelf moet starten. Ben je een fanatieke golfer, dan zijn er ook de Track Run-modus en Golf Swing-modus. Deze modellen werken samen met populaire fitnessapps zoals Strava en Adidas Running.

Gerelateerde artikelen

De smartwatches beschikken over GPS die door gebruik van zes verschillende satellieten je positie en je route exact in kaart kaart kan brengen. De accu in de Amzfit GTR 4 en GTS 4 gaat 14 dagen mee en dat is veel langer dan smartwatches van andere merken. De body van het horloge is gemaakt van (roestvrij staal) en het scherm is een 1.43 inch HD AMOLED-scherm en dat kun je nog eens aanpassen met meer dan 200 verschillende wijzerplaten. Deze watchfaces werken ook met een aangepast always-on-scherm.

Hier kun je de Amazfit GTR 4 en GTS 4 kopen

Amazfit GTR 4 kopen
Amazfit GTR 4 kopen
Amazfit GTR 4 kopen

Amazfit GTR 4 kopen

De Amazfit GTR 4 komt met verbeterde sportfuncties en meer mogelijkheden om gezondheid te monitoren. De smartwatch beschikt over meer dan 150 sportmodi en fitnessfuncties, waardoor (fanatieke) sporters eenvoudig hun persoonlijke data kunnen verzamelen en bijhouden. Nieuw voor deze generatie GT-smartwatches is automatische herkenning van acht verschillende sportmodi, de integratie van de Track Run-modus en Gold Swing-modus voor de golfers onder ons.

229 euro

Winkelen op:

Amazfit GTS 4 kopen
Amazfit GTS 4 kopen
Amazfit GTS 4 kopen

Amazfit GTS 4 kopen

De Amazfit GTS 4 komt met verbeterde sportfuncties en meer mogelijkheden om gezondheid te monitoren. De smartwatch beschikt over meer dan 150 sportmodi en fitnessfuncties, waardoor (fanatieke) sporters eenvoudig hun persoonlijke data kunnen verzamelen en bijhouden. Nieuw voor deze generatie GT-smartwatches is automatische herkenning van acht verschillende sportmodi, de integratie van de Track Run-modus en Gold Swing-modus voor de golfers onder ons.

199 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk