Alleen vandaag: verjaardagskortingen in de Google Store op Pixel 7 Pro en meer

Alleen vandaag: verjaardagskortingen in de Google Store op Pixel 7 Pro en meer

Laura Jenny

door Laura Jenny

Het feestje dat Google viert om zijn 25-jarig bestaan is begonnen. We schreven al eerder dat het erop leek dat het naar Nederlandse Google Store zou komen (maar helaas niet naar de Belgische), maar nu weten we ook wanneer het is: vandaag. Alleen vandaag. Dus als je nog in de markt bent voor bijvoorbeeld een Pixel 7 Pro of Watch, dan is dit je kans, want nu kosten ze bij de officiële Google-winkel zelf tot 20 procent minder dan de normale adviesprijs.

Google is jarig

Wie jarig is trakteert en dat doet Google ook. Het geeft korting op allerlei producten en in allerlei landen (het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Frankrijk doen bijvoorbeeld ook gezellig mee, nadat eerder al andere werelddelen van de korting konden genieten). Daarnaast krijg je bij aankoop van zo’n product ook nog een speciaal Google-tasje cadeau, wat voor sommige Android-fans een wannahave is. Hoe dat tasje eruitziet, dat weten we niet.

Wel weten we dat er kortingen zijn op allerlei producten: bijna alles in de Google Store is verkrijgbaar met een korting van maximaal 20 procent, dus ook de nieuwe Google Pixel 7 Pro en Pixel Tablet, naast allerlei Nest-producten en accessoires. Je vindt de kortingen alleen vandaag in de Nederlandse Google Store, want België lijkt dit feestje niet mee te vieren.

Alleen vandaag: verjaardagskortingen in de Google Store op Pixel 7 Pro en meer

Korting in de Google Store

Het is natuurlijk leuk dat Google op deze manier stilstaat bij zijn jubileum, maar het is ook heel slim: op deze manier komt het alvast van wat meer voorraad af, zodat die plaats kan maken voor de nieuwe Google Pixel 8 en Pixel Watch 2, die naar alle waarschijnlijkheid worden aangekondigd op 4 oktober. Dan heeft Google een evenement gepland en het is eigenlijk geen verrassing meer dat die gadgets dan komen: het heeft al veel geteased van beide producten.

Dus ja, terwijl Apple vanavond zijn nieuwe iPhone aankondigt, kun jij misschien nog even lekker op een digitale shoptrip gaan in de Google Store. De aanbieding geldt tot 23:59 uur, dus als je er morgen pas aan toe komt, dan ben je te laat. Niet dat deze producten nooit in de aanbieding zijn, maar het komt bij Google zelf weinig voor dat er kortingen worden gegeven, laat staan van 20 procent.

Ga jij iets aanschaffen om Google's verjaardag te vieren? Laat het nu achter in de reacties.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk