Winactie: doe mee en win een AKG Y600 Wireless-koptelefoon

Winactie: doe mee en win een AKG Y600 Wireless-koptelefoon

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Redacteur Sebastien heeft onlangs de AKG Y600 Wireless getest. Deze nieuwe draadloze over-ear hoofdtelefoon mogen wij weggeven. Vul de vragen in en maak ook kans!

 Deze winactie is afgelopen. De winnaar van de AKG Y600 Wireless heeft per e-mail bericht gehad.

AKG Y600 Wireless winnen

De AKG Y600NC is een draadloze die is uitgerust met noise-cancelling om van muziek te genieten zonder afleidend achtergrondgeluid. Een 90 graden draaikoppeling en oorkussens van traagschuim zorgen voor een comfortabele pasvorm, waardoor je urenlang naar muziek kunt luisteren zonder dat de je er last van krijgt.

Beelden van de hoofdtelefoon

De AKG Y600 Wireless-koptelefoon beschikt over de Ambient Aware-functie, waarmee je je omgevingsgeluid kunt horen. Daarnaast ondersteunt het apparaat ook het multipoint-protocol waarmee je de hoofdtelefoon kan verbinden met verschillende bluetooth-apparaten. Stel, je luistert naar muziek en je werkt op je tablet, dan kan je wanneer je een telefoontje krijgt de AKG Y600 Wireless snel op je telefoon gebruiken om het telefoongesprek aan te nemen.

[readmore articles="207512"]

Win deze AKG Y600 Wireless!

Redacteur Sebastien heeft deze AKG Y600 Wireless uitgebreid onder handen genomen en in deze review lees je alles over de koptelefoon. Wij mogen deze koptelefoon nu ook weggeven. Jij maakt kans om deze koptelefoon ter waarde van van 229 euro te winnen. Het enige dat je hoeft te doen, is onderstaand formulier in te vullen.

Kun je het formulier niet zien, klik dan hier

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk