Aanbieding: Stadia Premiere Edition nu met 40 euro korting beschikbaar

Aanbieding: Stadia Premiere Edition nu met 40 euro korting beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Stadia Premiere Edition is tijdelijk met 40 euro korting aan te schaffen. Dat is een mooie deal als je de cloudgamingdienst wil proberen.

Stadia Premiere Edition met korting

Stadia Premiere Edition kost nu in plaats van 99,99 euro maar 59,99 euro. Tijdens de lancering kostte Premiere Edition nog 129 euro. Voor nog geen 60 euro krijg je niet alleen toegang tot de cloudgamingdienst van Google maar in het pakket zit ook een Chromecast Ultra en een Stadia-ontroller waarmee je meteen kunt gamen. Dankzij de Chromecast Ultra kun je op elke tv met een HDMI-poort in 4K-kwaliteit de Stadia-games streamen.

Gerelateerde artikelen

Wil je gebruik maken van de aanbieding gebruik, dan kan je via de Google Store het pakket aanschaffen. Helaas is het niet mogelijk om de kleur van de controller te kiezen. De Premiere Edition bevat standaard de 'Duidelijk Wit'-uitvoering. Uiteraard zijn de 'Gewoon Zwart' en 'Wasabi' controllers ook te koop, maar hier betaal je 69 euro voor. De aanbieding voor Stadia Premiere Edition is geldig zolang de voorraad strekt.

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Stadia

Stadia

Stadia is het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform van Google, waarmee je je favoriete populaire videogames direct op verschillende schermen kunt spelen. Googl ..
Aanbieding: Stadia Premiere Edition nu met 40 euro korting beschikbaar

0 reacties

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk