Aanbieding: Samsung Galaxy Buds Plus voor 56,99 euro

Aanbieding: Samsung Galaxy Buds Plus voor 56,99 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Buds Plus zijn volledig draadloze oortjes en je koopt ze nu met extra veel korting. Bekijk de deal hier.

Samsung Galaxy Buds Plus

Samsungs Galaxy Buds Plus (169,99 euro) zijn volledig draadloze oortjes die komen met een hoesje waarmee je ze draadloos kan opladen. De oortjes gaan ten opzichte van de eerste Galaxy Buds langer mee met een oplaadbeurt, ze komen met slimmere bediening en betere geluid- en gesprekskwaliteit.

Aanbieding: Samsung Galaxy Buds Plus voor 56,99 euro

De Buds Plus beschikken over dynamische two-way speakers voor een krachtige bas enhelder geluid, afgestemd door AKG; drie microfoons voor verbeterde geluids- en stemkwaliteit; en een lange levensduur van de batterij - 11 uur voor de Buds Plus en een extra 11 uur met behulp van de oplaadcase. De Buds Plus zijn compatibel met iOS en Android. Met een Spotify-ondersteuning, luister je naar je favoriete muziek, wijs je je afspeellijsten aan en druk je op Play met één tik.

We konden ze al testen in onze review en onze AW Beta-tester Daniël was enthousiast over de meeste verbeteringen.

Gerelateerde artikelen

Samsung Galaxy Buds Plus aanbieding

De Galaxy Buds Plus kregen een adviesprijs van 169,99 euro en Bol.com biedt de oortjes nu aan voor 56,99 euro.

  • Galaxy Buds Plus kopen - Bol.com - 96,49 euro - 56,95 euro

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Aanbieding: Samsung Galaxy Buds Plus voor 56,99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk