Aanbieding: Lenovo Smart Clock Essential voor 34,99 euro

Aanbieding: Lenovo Smart Clock Essential voor 34,99 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Lenovo Smart Clock Essential is een slimme wekker en volgens Lenovo verdient de wekker niet alleen een plaats op je nachtkastje, maar ook elders in je huis. Dat word je nu wel heel aantrekkelijk gemaakt vanwege deze aanbieding.

Lenovo Smart Clock Essential

De Lenovo Smart Clock Essential is de opvolger van de Smart Clock. Beide zijn moderne versies van de klassieke wekkerradio. De Lenovo Smart Clock Essential kun je bedienen met de Google Assistent. Met behulp van dit slimme hulpje van Google Assistent kun je met een spraakopdracht al je slimme apparaten in huis bedienen, routines instellen, muziek afspelen of het nieuws beluisteren.

Aanbieding: Lenovo Smart Clock Essential voor 34,99 euro

Bediening is ook mogelijk via de fysieke knoppen. Aan de bovenzijde zitten er, naast de volumeknoppen, ook knoppen waarmee je de wekker kunt zetten en om muziek mee af te spelen. De slimme wekker heeft tevens een nachtlampje aan de achterzijde. Met dit nachtlampje aan kun je nog snel even je weg naar de slaapkamerdeur vinden zonder te struikelen over de kleding die op de grond ligt.

Aanbieding: Lenovo Smart Clock Essential voor 34,99 euro

Verder heeft de Lenovo Smart Clock Essential een ambient display die rekening houdt met het licht in de omgeving en het apparaat kan ook je telefoon opladen dankzij de usb-poort aan de achterzijde.

Aanbieding: Lenovo Smart Clock Essential voor 34,99 euro

Lenovo Smart Clock Essential aanbieding

De Lenovo Smart Clock Essential krijgt een adviesprijs van 59,99 euro. MediaMarkt biedt de slimme wekken nu aan voor 34,99 euro.

  • Lenovo Smart Clock Essential kopen - MediaMarkt - 59,99 euro 34,99 euro

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk