Aanbieding: Lenovo Smart Clock 2 vandaag voor 37 euro te koop

Aanbieding: Lenovo Smart Clock 2 vandaag voor 37 euro te koop

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Maandag pakt iBOOD uit met een opvallende dagaanbieding, want het verkoopt de nieuwe Lenovo Smart Clock 2 voor 37 euro. Met de Smart Clock 2 krijg je een een handig klokje met touchscreen naast je bed. Hij kan ook dienen als een smart speaker met Google Assistent.

Lenovo Smart Clock 2

Smarthomeproducten zijn in opmars, en naast de smart displays zoals de Nest Hub-serie van Google bestaan er ook slimme klokjes die een plaats op je nachtkastje willen veroveren. De Lenovo Smart Clock 2 heeft een 4 inch touchscreen met kleuren en hij komt met een verbeterde speakeropstelling in vergelijking met de vorige generatie.

Een handige eigenschap van het klokje is de usb-a-poort aan de achterkant waarmee hij als een oplader voor je telefoon kan dienen. Nieuw aan de Smart Clock 2 zijn de POGO-pinnen die onderaan zijn voet zitten. Hij kan daarmee dienen als een draadloze oplader in combinatie met een qi-oplaadpad.

De Lenovo Smart Clock 2 heeft ook een ingebouwd LED-licht en hij dient dus ook als een nachtlampje. Verder zijn er ook fysieke volumeknoppen aan de bovenkant van het klokje, en met een schakelaar op de achterkant kan je de microfoons van de Google Assistent elektronisch uitschakelen. Wie gebruikt maakt van de Google Foto's-app, kan zijn albums laten weergeven op het scherm van de Lenovo Smart Clock 2. Mijn collega Jelle kon het apparaat al testen, en je leest alles over zijn bevindingen in de review.

Lenovo Smart Clock 2 kopen

De Lenovo Smart Clock 2 is vorig jaar met een adviesprijs van 89 euro op de markt gekomen. Alleen op maandag is hij voor 37 euro te koop op iBOOD. Het klokje is verkrijgbaar in een zwarte en een blauwe kleur. De draadloze oplader is apart verkrijgbaar.

  • Lenovo Smart Clock 2iBOOD - 37 euro

Wil je op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk