Aanbieding: iRobot Braava jet 240 dweilrobot

Aanbieding: iRobot Braava jet 240 dweilrobot

iRobot Braava jet 240 dweilrobot

De iRobot Braava jet 240 dweilrobot doet voor jou het werk terwijl je met je languit op de bank series op Netflix aan het bingewatchen bent. Deze dweilrobot verwijdert vuil en vlekken in kleine ruimtes zoals keukens en badkamers. De robot is ontwikkeld voor het nat dweilen, vochtig afnemen of droog afnemen van harde vloeren, waaronder hardhout, tegels en steen.

De Braava jet 240 kan reinigen op moeilijk te bereiken plekken, zoals rondom het toilet, in hoeken en onder kastjes dankzij de vierkanten vorm en het compacte formaat. De dweilrobot onthoudt waar obstakels zich bevinden en reinigt langzaam en voorzichtig in de buurt van meubels, muren en ander obstakels. Daarnaast vermijdt het apparaat trappen en vloerkleden en als de klus klaar is, keert hij weer terug naar het beginpunt om zichzelf automatisch uit te schakelen.

iRobot Braava jet 240

Dankzij het compacte formaat kan de dweilrobot eenvoudig worden opgeborgen en de robot zal je bij het reinigen van je harde vloeren nooit storen omdat hij lekker stil te werk gaat.

Dweilrobot aanbieding

De iRobot Braava jet 240 heeft een adviesprijs van 249 euro maar iBood biedt hem nu aan voor 139,95 euro. Deze aanbieding is vandaag geldig of tot wanneer de voorraad uitverkocht is.

Lees meer over:
Aanbieding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties