Aanbieding: Huawei FreeBuds Studio voor 141 euro

Aanbieding: Huawei FreeBuds Studio voor 141 euro

Huawei kondigde eind vorig jaar zijn draadloze noise-cancelling koptelefoon aan, de Huawei FreeBuds Studio. Deze koptelefoon is nu in de aanbieding.

Huawei Freebuds Studio

De Freebuds Studio is Huawei's eerste draadloze koptelefoon en die beschikt over Active Noise Cancellation (ANC) om het omgevingsgeluid op de achtergrond weg te werken. De hoofdtelefoon heeft bluetooth-ondersteuning en is voorzien van een geluidsdicht design. Huawei gebruikt ook aan de band een hoofwaardige afwerking van roestvrijstaal die bekleed is met een zacht materiaal.

Aanbieding: Huawei FreeBuds Studio voor 141 euro

De koptelefoon kan in combinatie met Active Noise Cancellation 20 uur blijven werken met één batterijlading en als je de functie uitschakelt, houdt de telefoon het 30 uur vol. De Freebuds Studio werkt ook met snelladen, en na 10 minuten opladen kan je 8 uur lang muziek beluisteren.

Aanbieding: Huawei FreeBuds Studio voor 141 euro
De Huawei FreeBuds Studio

Je kan de Huawei Freebuds Studio tegelijkertijd verbinden met twee apparaten. Of het nu om Huawei-producten gaat of toestellen van andere merken. Als je dan een telefoontje krijgt terwijl je met de headset op je hoofd een game speelt op je tablet, kun je overschakelen om het telefoongesprek te voeren. Tot slot is er nog de bediening die werkt met touch-gestures, vergelijkbaar met de Freebuds-oortjes.

Huawei FreeBuds Studio aanbieding

De Huawei FreeBuds Studio is verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud voor een adviesprijs van 299,99 euro. Amazon biedt de koptelefoon nu aan voor 141 euro.

  • Huawei FreeBuds Studio kopen - Amazon - 299,99 euro - 141,95 euro
Aanbieding: Huawei FreeBuds Studio voor 141 euro

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties