Aanbieding: Google Wifi-router voor 55 euro te koop op iBOOD

Aanbieding: Google Wifi-router voor 55 euro te koop op iBOOD

Je kan Google Wifi vandaag met hoge korting kopen. De normale adviesprijs bedraagt 99 euro, maar op iBOOD betaal je nu 55 euro voor de router.

Google Wifi

Google Wifi is zoals je misschien weet de voorganger van de Nest Wifi die in 2019 werd gelanceerd, maar ook vandaag is de originele Google Wifi nog erg relevent. Hij kan immers downloadsnelheden aan tot 1,2 Gbps en dankzij mesh-technologie zorgt hij voor een goede wifi-dekking doorheen je huis. Als je meerdere Google Wifi-punten gebruikt, verbindt je telefoon automatisch met het dichtstbijzijnde punt.

En dan zijn er nog de slimme functies in de Google Home-app. Daar kan je makkelijk apparaten te toegang ontzeggen tot je wifi-netwerk, of je kan ze voorrang geven. Het is ook mogelijk om rechtstreeks in de Home-app je internetsnelheid te testen en je kan ook een gastnetwerk opstellen waarmee bezoekers makkelijk kunnen verbinden.

in juni dit jaar raakte bekend dat de Google Wifi-router opnieuw wordt uitgebracht in Nederland en België voor een adviesprijs van 99 euro. Lees zeker ook onze review van de Google Wifi. Naast de uitstekende wifi-dekking onderstreepten we ook het gebruiksgemak bij de installatie. hij is namelijk vlot ingesteld via de Google Home-app.

Aanbieding: Google Wifi-router voor 55 euro te koop op iBOOD

Aanbieding: Google Wifi

IBOOD verkoopt de Google Wifi met korting, want de Google Wifi-router is nu voor 55 euro te koop. In zijn eentje kan Google Wifi een oppervlakte van 85 vierkante meter dekken, maar je kan ook meerdere exemplaren aanschaffen om je mesh-netwerk uit te breiden. De aanbieding is alleen vandaag geldig.

Meer aanbiedingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle aanbieding die Androidworld dagelijks voor je verzamelt? Schrijf je dan in voor de Androidworld Deals-nieuwsbrief en volg ons speciale deals-account op Twitter. Zo houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Bedankt voor de tip, Ronald!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties