Tip: koop de Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro nu voor maar € 619

Tip: koop de Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro nu voor maar € 619

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Je kan nu de Google Pixel 7 samen met de Pixel Buds Pro aanschaffen voor een hele interessante prijs. Bekijk snel de aanbieding.

Google Pixel 7 en Pixel Buds Pro

De Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro zijn de twee nieuwe high-end-toestellen van Google. De Pixel 7 krijgt een 6,3 inch QHD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 90 Hz, de tweede generatie Google Tensor-chip en verbeterde camera's en camerasoftware. De nieuwe Pixels draaien op Android 13 en krijgen drie Android-upgrades en vijf jaar lang software-updates. Dit betekent dat de Pixel 7 (Pro) een upgrade zal krijgen tot en met Android 16 en beveiligingsupdates zal ontvangen tot en met 2027. Je leest alles over deze telefoon in onze review.

Gerelateerde artikelen

De Pixel Buds Pro zijn draadloze oordopjes en beschikken over noisecancelling. De oordopjes hebben ook een aangepaste audiochip met verbeterde microfoons die moeten zorgen voor helder geluid en goede ruisonderdrukking. De Pixel Buds Pro hebben verder een batterijduur van 11 uur en 7 uur met ANC ingeschakeld. De nieuw oortjes van Google krijgen tevens ondersteuning voor multi-point connection. Hiermee kan je de oortjes aan twee apparaten tegelijkertijd koppelen. Je leest alles over deze oordopjes in dit artikel.

Aanbieding Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro

De Pixel 7 (128 GB) heeft een adviesprijs van 649 euro en de Pixel Buds Pro kosten 219 euro. Bij elkaar is dat 868 euro. Amazon Duitsland biedt ze nu aan als bundel voor maar 619 euro. Koop je deze set nu, dan heb je de Pixel 7 en Pixel Buds Pro volgende week al in huis.

Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro kopen
Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro kopen

Google Pixel 7 + Pixel Buds Pro kopen

Deze aanbieding bevat de spiksplinternieuwe Pixel 7, een echte Google-telefoon, en de Pixel Buds Pro-oordopjes.

€ 619

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk