Aanbieding: Google Nest Protect V2 met batterij, 2 stuks voor 199 euro

Aanbieding: Google Nest Protect V2 met batterij, 2 stuks voor 199 euro

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Rookmelders zijn per juli 2022 verplicht op elke verdieping van je huis. Dat komt goed uit, want de 2e generatie Nest Protect rook- en koolmonoxidemelders zijn nu afgeprijsd.

Rookmelders verplicht per 1 juli 2022

Vanaf 1 juli 2022 is in iedere woning een rookmelder verplicht. Die verplichting is voor nieuwbouwhuizen al sinds 2003 van kracht, maar nu worden daar bestaande woningen aan toegevoegd. Volgens de nieuwe wetgeving moet op iedere verdieping waar gewoond wordt tenminste één goedgekeurde rookmelder hangen. De Nest Protect van Google is een voorbeeld van zo'n goedgekeurde rookmelder.

Wat is een Google Nest Protect?

De Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder. In 2015 lanceerde Google de tweede generatie van dit product. Het apparaat heeft een geavanceerdere sensor gekregen die twee golflengtes aan licht bekijkt. Hierdoor worden snel- en langzaam brandende vuren sneller ontdekt. Meerdere Nest Protect-apparaten werken samen. De melder in de slaapkamer laat je dus weten als er beneden rook is gedetecteerd.

Aanbieding: Google Nest Protect V2 met batterij, 2 stuks voor 199 euro

Je kan het alarm van de Nest Protect afzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. En hij vertelt je wat het probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen. De Nest Protect test maandelijks automatisch of de speakers nog werken. Dat wordt gedaan met behulp van de ingebouwde microfoon. De duurzame koolmonoxidesensor in het apparaat gaat tot wel tien jaar mee. Ook handig, de Nest Protect schijnt je bij in het donker. Daarnaast werkt de melder ook samen met de Nest Thermostaat en Nest Cam. Je kan dus bij een noodgeval met Nest Cam een video opnemen.

Gerelateerde artikelen

Google Nest Protect aanbieding

De uitvoering met batterijen is nu in de aanbieding. De Nest Protect kost normaliter 129 euro maar Bol.com levert de slimme melder al voor 105 euro per stuk. Combideals met meer dan één stuks zijn er ook. Check de aanbieding hieronder.

  • Nest Protect kopen - (1 stuks) - Bol.comAmazon - 105 euro
  • Nest Protect kopen - (2 stuks) - Bol.com - 199 euro
  • Nest Protect kopen - (3 stuks) - Bol.comAmazon - 398 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk