Aanbieding: Google Nest Mini + Chromecast voor 66 euro

Aanbieding: Google Nest Mini + Chromecast voor 66 euro

Google Nest Mini - wat kan je ermee?

De Google Nest Mini is een slimme speaker die via de Google Assistent allerlei opdrachten voor je kan uitvoeren. De Nest Mini volgt is de opvolger van de Google Home Mini uit 2016 en komt met veel verbeteringen waaronder de mogelijkheid om hem op te hangen aan de muur, de mogelijkheid om nog sneller te reageren op vragen en opdrachten en betere geluidskwaliteit.

Je kan met dit slimme apparaatje andere slimme apparaten bedienen zoals je Philips Hue-lampen, je slimme tv, slimme thermostaat of je slimme gordijnen. De Google Assistent op de Nest Mini kan je ook helpen in alledaagse situaties.

Afbeelding van de vermoedelijke Google Nest Mini

Chromecast - wat kan je ermee?

De Chromecast is een klein en erg goedkoop apparaat dat van elke tv een slimme tv maakt. Je kan content vanaf je telefoon heel eenvoudig op je tv bekijken, van foto's tot video's en ook muziek. Streamen via een Chromecast is ontzettend eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is het apparaatje in de HDMI-aansluiting van je tv te pluggen.

Google Nest Mini + Chromecast aanbieding

Ben je enthousiast geworden? De Google Nest Mini kost normaliter 59 euro en de Chromecast 39 euro, maar MediaMarkt biedt het setje nu aan voor 66 euro. Je bespaart dus 32 euro. Je kan voor dezelfde deal ook in de Google Store terecht. Hier schaf je het setje in zwart of wit voor 69 euro.

Chromecast V3

Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Androidworld Deals

Lees meer over:
Google Nest

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties