Aanbieding: Google Nest Hub (refurbished) alleen vandaag voor 55 euro

Aanbieding: Google Nest Hub (refurbished) alleen vandaag voor 55 euro

We sluiten de werkweek af met een mooie aanbieding, de Google Nest Hub (refurbished) is namelijk in de aanbieding. Dit is een slim scherm met Google Assistent en tevens een digitaal fotolijstje, en hij kost nu maar 55 euro.

Wat is een Google Nest Hub?

De Nest Hub is Googles slimme scherm met Google Assistent. Het apparaat is het centrale punt voor je smarthome, want het helpt je met de bediening van de slimme lampen, thermostaat of andere verbonden apparaten. De Google Nest Hub kan met behulp van de Google Assistent uiteraard nog veel meer voor je doen. Zo kun je aan dit slimme hulpje vragen wat je eerstvolgende agenda-afspraak is, de verlichting in de keuken dimmen of verkeersinformatie en reistijden opvragen. Je kan de smart display ook vragen muziek af te spelen op je Sonos-speaker, de tv aan te zetten of een receptje laten zoeken.

Als er iemand aanbelt op je Nest Hello-videodeurbel zie je meteen op het scherm van de Nest Hub wie er voor de deur staat zodat je kan besluiten om niet open te doen. Daarnaast kan je met één spraakopdracht de Nest Cam in de kinderkamer starten om te kijken of je baby lekker slaapt. De Nest Hub kwam op de markt voor 129 euro en werd later blijvend in prijs verlaagd naar 89,99 euro.

Aanbieding: Google Nest Hub (refurbished) alleen vandaag voor 55 euro

Aanbieding 

De Google Nest Hub heeft een adviesprijs van 89,99 euro maar je koopt het slimme apparaat nu via iBOOD voor maar 55 euro. Let wel, het gaat om een refurbished uitvoering van de Nest Hub. De verzendkosten worden apart in rekening gebracht.

Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Aanbieding: Google Nest Hub (refurbished) alleen vandaag voor 55 euro
Lees meer over:
Google Nest Hub

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer