Aanbieding: Flitsmeister ONE tijdelijk met gratis houder voor 49,95 euro

Aanbieding: Flitsmeister ONE tijdelijk met gratis houder voor 49,95 euro

Flitsmeister heeft zijn eindejaarsactie voorgesteld. Je kan nu tijdelijk de Flitsmeister ONE bestellen en je krijgt de houder gratis. De ONE is een accessoire dat verbindt met je telefoon en dat dient als ondersteuning van de app.

Flitsmeister ONE

Flitsmeister heeft een eindejaarsactie aangekondigd. Het verkoopt tot en met 31 december zijn Flitsmeister ONE-accessoire voor 49,95 euro, maar dan met een gratis houder voor in de auto. Het bedrijf maakte de actie bekend in een mail aan klanten die de ONE al hebben gekocht. Flitsmeister wil het accessoire namelijk in de verf zetten als een kerstcadeau om te geven aan anderen.

Androidworld kon de Flitsmeister ONE vorig jaar als eerste testen en je kan in onderstaande video zien hoe hij werkt. Je bevestigt het apparaatje in je auto en vervolgens zorgt hij ervoor dat Flitsmeister automatisch wordt gestart als je in de auto gaat zitten. Tijdens de rit waarschuwt de One dan voor meldingen, en voor elk soort melding is er een ander geluidje en een andere kleur die het LED-lichtje weergeeft.

Verder zijn er nog knoppen met een vinkje of kruisje waarmee je de Flitsmeister-community kan helpen. Als je een melding krijgt over een stilstaand voertuig op de snelweg, dan kan je met het vinkje bevestigen dat het voertuig nog altijd de wegstrook verspert, of met het kruisje kan je melden dat de melding niet langer nodig is.

Flitsmeister ONE kopen

De Flitsmeister ONE is nog steeds voor 49,95 euro te koop, maar je kan nu tijdelijk een houder gratis krijgen. Je kon de Flitsmeister al tegen het dashboard hangen, maar met de houder kan je hem ook aan je ventilatierooster hangen met een magneet. De houder kost normaal gezien los 14,95 euro.

> Flitsmeister ONE met gratis houder kopen voor 49,95 euro

Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Lees meer over:
Aanbieding Flitsmeister

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties