Aanbieding: Fitbit Luxe Limited Edition nu voor 99 euro op Bol.com

Aanbieding: Fitbit Luxe Limited Edition nu voor 99 euro op Bol.com

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Wie voor de kerstdagen nog graag iemand wil verrassen met een fitnesstracker, moet eens op Bol.com een kijkje nemen. Daar is de modieuze Fitbit Luxe Limited Edition te koop voor 99 euro in plaats van 199 euro. Het betreft een fitnessbandje met AMOLED-kleurenscherm.

Fitbit Luxe-aanbieding

Net voor de feestdagen kan je op Bol.com nog een koopje doen. Het gaat om een Fitbit Luxe, dat is een fitnesstracker die belooft om je te laten sporten in stijl. Hij is bedoeld voor de mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle tracker die hen helpt om de juiste balans te vinden voor een gezond en ontspannen leven. Volgens Fitbit kijkt deze doelgroep uit naar een wearable met meer mogelijkheden dan de huidige trackers zonder dat ze echt op zoek zijn naar een smartwatch.

Het De Luxe heeft een siliconen bandje met daarin een glanzend roestvrij stalen kast en een kleurenscherm. De Luxe is daarmee de eerste fitnesstracker van Fitbit met een AMOLED-kleurendisplay. Het apparaatje is tevens waterdicht tot 50 meter.

Dit kan je met een Fitbit Luxe

Naast het bijhouden van je activiteiten, je hartslag, je slaap en je voeding, vind je ook Fitbit’s Stressbeheersingsscore op de Fitbit Luxe. Met deze score kun je dagelijks zien hoe het met je stress gesteld is, op basis van je activiteitsniveau, slaap en hartslag.

De fitnesstracker komt met twee bandjes en twee oplaadkabels

De fitnesstracker komt met twee bandjes en twee oplaadkabels

Het gezondheidsdashboard laat tevens gegevens zien over je ademhalingsfrequentie, je hartslagvariatie, je rusthartslag, variatie in je huidtemperatuur en ook je zuurstofverzadiging (SpO2). Plotselinge veranderingen in deze gegevens kunnen duiden op stress, vermoeidheid of verkoudheid. Daarnaast kan de Fibit Luxe voeding, waterinname en je gewicht voor je bijhouden.

Gerelateerde artikelen

Fitbit Luxe kopen

Deze Limited Edition-giftbox komt met een goudkleurige schakelarmband en wordt met tweesilicone bandjes geleverd: een wit en een roze. Hij heeft ook twee opladers in de verpakking.

Als je de fitnesstracker activeert krijg je gratis de extra functies van het Fitbit Premium-abonnement gedurende zes maanden. Daarna betaal je voor dit abonnement 8,99 euro per maand of 79,95 euro per jaar.

  • Fitbit Luxe Limited Edition Bol.com - 199 euro 99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Aanbiedingen

Dit vind je misschien ook leuk