Androidworld
Androidworld
Ziggo TV is in september gelanceerd en geeft ook Androidgebruikers de mogelijkheid om live TV te kijken op smartphone of tablet. Er waren een aantal onvolkomenheden in de eerste versie, waarvan in deze update een aantal opgelost zijn. Daarnaast zijn er acht extra zenders toegevoegd.

Ziggo TV

Met de app Ziggo TV is het voor Ziggo-klanten mogelijk om livebeelden van inmiddels 24 28 verschillende zenders te bekijken op hun Androidapparaat. Naast de livestreams kun je in de app ook programmainformatie van 160 verschillende zenders bekijken, kun je de video on demand-catalogus inzien en blijf je op de hoogte van het laatste medianieuws. Aangezien het TV-kijken voor Ziggo-abonnees bedoeld is, dien je eerst in te loggen met je Ziggo-account. De applicatie werkt alleen als je TV én internet afneemt bij Ziggo en werkt ook alleen op het eigen netwerk van Ziggo. Je dient dus thuis te zijn en de tablet of smartphone dient verbonden te zijn met het thuisnetwerk. Naast de nieuwe zenders en een aantal bugfixes is er ook een melding toegevoegd als je TV probeert te kijken met een Androidapparaat waar geen originele Androidversie op staat (custom ROMs). Hier valt het volgende in te lezen.
Voor een goede werking van de App, en om de rechten van contentpartijen te waarborgen kunnen TV-programma's alleen bekeken worden op apparaten die voorzien van het originele, ongewijzigde besturinssysteem. Kijk bij Veelgestelde vragen voor meer informatie.

Beschikbaarheid

De Ziggo TV-applicatie werkt op de meeste Androidtoestellen met Android 2.3 of hoger en tablets met Android 3.0 of hoger. De app kun je installeren door op de onderstaande QRCode te klikken of deze te scannen met de barcodescanner.

Tip: Peter
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 5, Nexus 7, Nexus en Google Glass.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties