Naar content

XP Mod Launcher brengt Windows XP naar Android

· 19 juni 2012

Als je je Android-toestel wilt personaliseren, is een zogenaamde launcher (of homeschermvervanger) een makkelijke manier om dit te doen. Met een launcher, zoals bijvoorbeeld Go Launcher of het onlangs geïntroduceerde MiHome, is dit in een handomdraai gebeurd. Met XP Mod Launcher is het mogelijk om je toestel een echte Windows XP-look te geven.

Launcher

Een launcher is een applicatie die ervoor zorgt dat je het hele uiterlijk van je toestel kunt aanpassen. Zo zijn er launchers die alleen je homescherm aanpassen, maar er zijn ook applicatie beschikbaar die het mogelijk maken bijna je hele toestel aan te passen naar eigen wens. Ook XP Mod Launcher is een applicatie die het mogelijk maakt je toestel met installatie van één applicatie om te toveren tot een volledig nieuw toestel qua uiterlijk.

XP Mod Launcher

Na installatie van de launcher hoef je deze alleen maar op te starten en krijg je een XP-scherm voorgeschoteld nadat het welbekende opstartdeuntje van Windows heeft geklonken. Het uiterlijk van deze launcher is gebaseerd op 'good old' XP en alle elementen zijn intact gebleven. Zo staan er bijvoorbeeld snelkoppelingen naar mijn documenten, prullenbak en 'Internet Explorer' op je bureaublad en kun je het toestel uitschakelen via 'Start'. Of XP Mod Launcher nu echt functioneel is voor het dagelijks gebruik valt te betwijfelen, maar het ziet er zeker leuk uit. Met de installatie van één simpele applicatie ga je zo 11 jaar terug in de tijd naar het XP-tijdperk.

Screenshots

[galleryold id="120617" exclude='120622' link="file" columns="5"]

Beschikbaarheid

XP Mod Launcher is gratis beschikbaar in de Google Play Store en te downloaden door op onderstaande QRcode te scannen of hierop te klikken. Als je de app geïnstalleerd hebt, kun je door op de home-button te drukken selecteren welke launcher je wilt gebruiken.

[qrcode name="com.tf.XPMod"]

T-Mobile Unlimited: unlimited data, bellen, alles!

Why limit de dingen die je leuk vindt? Bij T-mobile krijg je Unlimited internet, bellen en sms’en in Nederland en 60 dagen in buitenland!

Go Unlimited

Adv

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S7

11 beste launchers voor Android

Android 4.1 Jelly Bean Launcher: Jelly Bean-looks voor je smartphone

Reacties (17)
Bezig met laden van reacties...