Androidworld
Androidworld
Via de Fast Forward-actie maakte Sony begin vorige maand de Xperia miro en de Xperia tipo bekend. Met deze Facebook-actie hebben ze veel exposure gegenereerd en dat is natuurlijk ook de bedoeling geweest. Op 30 mei heeft deze fabrikant de Xperia go aangekondigd, een stof- en waterdicht Androidtoestel, een toestel dat tegen een stootje kan. Nu geeft Sony een exemplaar samen met een VIP-reis naar Los Angeles weg, gewoon omdat het maandag is.

Escape to LA with Xperia go!

Wanneer je op de Facebook-pagina bent, moet je een simpele vraag beantwoorden en je e-mailadres ingeven en uiteraard dien je zoveel mogelijk vrienden uit te nodigen om ook aan de actie mee te doen. De teller op de pagina geeft aan wanneer de volgende vraag komt en om meer kans te maken op de prijs, moet je natuurlijk deze vraag ook goed beantwoorden. Op 4 juli om 12.00 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden dus ik zou zeggen, "Give it a shot" op deze pagina. Je weet het maar nooit. Om mee te doen dien je beschikbaar te zijn van 23 tot en met 27 juli 2012 en 18 jaar of ouder te zijn.

Sony Mobile NL:
Wil jij onze Xperia VIP zijn? Met de wedstrijd van deze week maak jij en een vriend kans op een vlucht naar LA, om vervolgens als VIP naar de Billabong DFH Fashion show te gaan en het hele event vast te leggen met je eigen Xperia smartphone. Klinkt goed? Beantwoord alle vragen voor woensdag 12 uur & vergeet niet om te 'sharen' ... hoe meer vrienden meespelent, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Sony Xperia go

De Sony Xperia go heeft een 3,5 inch groot scherm met een resolutie van 480×320. Het toestel bevat de Sony Mobile BRAVIA engine, die gebaseerd is op de techniek uit Sony BRAVIA-televisies, een 5 megapixel-camera. Het scherm bestaat uit mineraalglas dat krasbestendig is en gebruik kan worden met natte vingers (wet finger tracking). De Xperia go is ontworpen voor de degene die van zijn telefoon de beste specificaties en prachtig design vraagt, gecombineerd met extra robuustheid en het hoogste niveau waterbestendigheid. Meer over prijzen en specificaties van de Xperia go vind je op deze pagina. Bron: Sony Xperia Product Blog
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties