Androidworld
Androidworld
02 juli 2012 12:23 uur
Via de Fast Forward-actie maakte Sony begin vorige maand de Xperia miro en de Xperia tipo bekend. Met deze Facebook-actie hebben ze veel exposure gegenereerd en dat is natuurlijk ook de bedoeling geweest. Op 30 mei heeft deze fabrikant de Xperia go aangekondigd, een stof- en waterdicht Androidtoestel, een toestel dat tegen een stootje kan. Nu geeft Sony een exemplaar samen met een VIP-reis naar Los Angeles weg, gewoon omdat het maandag is.

Escape to LA with Xperia go!

Wanneer je op de Facebook-pagina bent, moet je een simpele vraag beantwoorden en je e-mailadres ingeven en uiteraard dien je zoveel mogelijk vrienden uit te nodigen om ook aan de actie mee te doen. De teller op de pagina geeft aan wanneer de volgende vraag komt en om meer kans te maken op de prijs, moet je natuurlijk deze vraag ook goed beantwoorden. Op 4 juli om 12.00 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden dus ik zou zeggen, "Give it a shot" op deze pagina. Je weet het maar nooit. Om mee te doen dien je beschikbaar te zijn van 23 tot en met 27 juli 2012 en 18 jaar of ouder te zijn.

Sony Mobile NL:
Wil jij onze Xperia VIP zijn? Met de wedstrijd van deze week maak jij en een vriend kans op een vlucht naar LA, om vervolgens als VIP naar de Billabong DFH Fashion show te gaan en het hele event vast te leggen met je eigen Xperia smartphone. Klinkt goed? Beantwoord alle vragen voor woensdag 12 uur & vergeet niet om te 'sharen' ... hoe meer vrienden meespelent, hoe meer kans je hebt om te winnen!

Sony Xperia go

De Sony Xperia go heeft een 3,5 inch groot scherm met een resolutie van 480×320. Het toestel bevat de Sony Mobile BRAVIA engine, die gebaseerd is op de techniek uit Sony BRAVIA-televisies, een 5 megapixel-camera. Het scherm bestaat uit mineraalglas dat krasbestendig is en gebruik kan worden met natte vingers (wet finger tracking). De Xperia go is ontworpen voor de degene die van zijn telefoon de beste specificaties en prachtig design vraagt, gecombineerd met extra robuustheid en het hoogste niveau waterbestendigheid. Meer over prijzen en specificaties van de Xperia go vind je op deze pagina. Bron: Sony Xperia Product Blog
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Reacties

 • gjb1981

  Ik doe natuurlijk mee! ;)

  • Quintin

   Je kan tegenwoordig ook niets meer winnen als je geen Facebook hebt.

   • HBP

    Ik snap werkelijk niet dat zoveel mensen in dit soort acties trappen, je wint niets, en al je FB-vrienden worden gek van "door jou geplaatste" berichten... Dat zijn vaak ook de mensen die het hardst roepen over "rare" permissies die een (FB) app vraagt....

    • Jasper

     Ik heb een aantal FB vrienden die bepaalde vrienden "unfrienden" vanwege een te hoog aantal spelletjesverzoeken en dit soort acties. In real life (Ja, FB begint voor sommige mensen een soort 2ndlife te worden) val ik m'n vrienden ook niet lastig met constante verzoekjes voor spelletjes en prijsvragen.

     Je laat jezelf gebruiken als gratis reclamezuil. Een producent omzeilt zo de nee/nee sticker op de brievenbus, het spamfilter op je mailbox en de vraag om toestemming om je te benaderen met acties. Als je je kennissen en vrienden respecteert, val je ze niet constant lastig, maar ga je lekker een dag iedereen onderverdelen in groepen en vraag je eerst toestemming aan vrienden voordat je ze lastig valt met reclame, net zoals die commerciële "vriend" van je normaal zou moeten doen.

     Ik zie een markt voor een social network (betaald) dat niet is gestoeld op commercie, maar enkel op het vergemakkelijken van het onderhouden van je (sociale) netwerk.

    • Sam

     Leuk, maar wanneer komt er weer een win-actie van Androidworld zelf? Zoals de HTC Desire HD-contest of de LG-3D-Contest? Dat waren mooie tijden ;)