Androidworld
Androidworld
Gebruikers van de Lifetab van Medion hebben de afgelopen tijd een aantal updates ontvangen, de initiële naar Android 4.0 met veel problemen waardoor tablets onbruikbaar werden. Vervolgens kwam er een update die deze problemen moest verhelpen en deze week is er wederom een update beschikbaar die alle problemen zou moeten oplossen.
Medion LifeTab De Medion LifeTab, ook wel bekend als de 'Aldi-tablet', heeft al een aantal update-nachtmerries veroorzaakt bij de verschillende gebruikers. Deze zijn met de eerstvolgende update grotendeels opgelost, maar er stonden nog een aantal punten open. Deze week heeft Medion een nieuwe update beschikbaar gesteld met de naam MD_LIFETAB_P9514.20120719.2. en deze nieuwe versie is direct beschikbaar voor download. Deze versie zou alle problemen moeten oplossen, maar volgens reacties op ons forum is dit nog niet volledig het geval.

Beschikbaarheid

Normaal gesproken worden deze updates Over-The-Air (OTA) aangeboden, er verschijnt dan een update-melding op je scherm en de nieuwe versie kan gedownload en geïnstalleerd worden. Dit kun je handmatig controleren via de instellingen: via 'Over de tablet' kun je kijken of er een update klaar staat om geïnstalleerd te worden. Als je dit doet, zorg dan wel dat je een WiFi-verbinding beschikbaar hebt. Na het installeren van de update beschik je nog steeds over Androidversie 4.0.3.
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Ruud Caris

Oprichter van Androidworld.nl, gadgetliefhebber , Redbull-drinker en Android-enthousiasteling. Ooit begonnen met de ADP1, nu o.a. Nexus 6P.

Beste aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5

Bekijk alle aanbiedingen voor de Sony Xperia Z5.

Reacties

Bezig met laden van reacties