Androidworld
Androidworld
28 mei 2012 11:55 uur
Op het moment is 10 inch de standaard in tabletschermen is en 13.3 inch de volgende stap, maar ViewSonic gooit daar een schep bovenop. Een behoorlijke schep. Via een persbericht heeft ViewSonic laten weten op de computerbeurs Computex in Taipei een Androidtablet te laten zien met een schermdiagonaal van maar liefst 22 inch.

Smart business tablet monitor

Het persbericht geeft nog niet veel info vrij maar door middel van een zogenaamde teaser worden er een aantal zaken wel wat duidelijker. De tablet maakt deel uit van een serie prototypes die de naam Touch and Connect meekrijgt. De 22 inch grote tablet wordt 'smart business tablet monitor' genoemd wat uiteraard aangeeft dat de tablet bestemd is voor de zakelijke markt. Zoals lijkt op de afbeelding zal het geleverd worden met Android 4.0. Een inch is gelijk aan 2,54 cm, 22 inch is dan 56 cm. Dit is vergelijkbaar met de kleine tv op je slaapkamer. De toepassingen van een tablet als deze zijn groot, zeker voor de zakelijke markt. Zo zou je presentaties of bouwtekeningen makkelijk met je mee kunnen nemen.

Computex

Op 5 juni zal de Computex-beurs in Taipei van start gaan en zullen er dan snel meer gegevens over deze monsterlijke tablet bekend gemaakt worden.

Bron: Hardware.info
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Claudia Rahanmetan

Ik ben gek op Android, gadgets, social media, Twitter, Google+. Of het nu over tablets, ROMs, apps of cijfers gaat, schrijven voor Androidworld is verslavend. Elke dag jeukt het weer om nieuws en reviews te brengen. Android is mijn passie. Daarnaast ben ik gek op humor en horror-films…

Reacties

 • Dennis

  Best wel vet z'n grote tablet kan je tenminste leuk film op kijken dan :P

  • ferrariking

   na lekker draag baar:P...

  • Angelus230

   Dit ding is zelfs groter dan mijn laptop O.O Hoe kun je die tablet bij je dragen en er op spelen in trein ofzo ? Laat staan in je rugzak steken. Ik vind 17" al meer dan genoeg om mee te sleuren. Misschien is het een kleine touchscreen TV met Android erop en kun je hem ook gebruiken als "tablet" ?

   • Gregor

    Veeeeeel te groooot

    • Frederik

     Vet hahaha. Voor thuis echt leuk!

     • gzh

      Tablet vindt k 13 - 15 inch perfect , 22" is te groot.

     • Eric G

      De 22 inch heeft een andere bestemming dan de normale tablets. Dus als je hem te groot vind is die niet voor jou bedoeld. Het is nog geeneens zeker of er een accu in zit. Misschien heeft deze gewoon een stekker.
      Het beste is wachten op de introductie en kijken wat ViewSonic als idee voor gebruik heeft.
      Tegenwoordig zie je vaak dat in bedrijven men een iPad met een presentatie erop deze aan een beamer aansluit, omdat met een aantal mensen tegelijk kijken op een iPad ondoenlijk is. Een 22 inch scherm kan je gemakkelijk op de uiteinde van een tafel zetten, waardoor een aantal mensen tegelijk een presentatie of iets dergelijks kunnen bekijken. Een beamer heb je dan niet nodig. En dan zou het nog best wel eens kunnen zijn dat 22 inch nog te klein is.
      Maar het is even afwachten op de presentatie van ViewSonic.

      • Vincent

       Dit is gewoon een soort all-in-1 pc

       • ric

        wat een flauwekul een tablet is een tussenstap tussen mobiel en laptop. als hij dan net zo groot of zelfs groter gaat worden dan vele laptops.....wat heeft dat voor nut? als ik groot wil neem ik mij laptop wel mee! en dan heb je ook nog eens meer gebruikersgemak,grotere harde schijf, toegang tot pc software etc etc.

       • J.H.Gaasbeek

        Ik heb de Vieuwsonic VSD220.ben musicus en lees de bladmuziek dus van dat scherm.
        dat is geweldig want je kunt bijna 2 bladen a 4 weergeven.{ 90 % } Ben nog bezig met een voetped.om te scrollen.Heel wat beter afleesbaar dan die klein schermen die het Brussels Fil.orkest op dit moment uitprobeert.