Naar content
Trending apps
 • Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

Trending games
 • Super Mario Run

 • RollerCoaster Tycoon® Classic

 • Bully: Anniversary Edition

 • Paper Wings

 • Pokémon GO

Trending smartphones
 • Huawei Mate 10 Pro

 • Huawei Mate 10 Lite

 • Google Pixel 2 XL

 • Nokia 8

 • LG V30

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

 • ASUS ZenPad S 8

 • ASUS ZenPad 8

"Video met verhulde Samsung Galaxy S III duikt op"

· 20 april 2012

Vandaag staat de Samsung Galaxy S III wederom in de spotlights. Ditmaal houden we het echter niet bij nieuwe specificaties, maar lijkt het er op dat er een video is opgedoken met de Samsung Galaxy S III in de hoofdrol. Hoewel het nieuwe lid van de Samsung Galaxy-familie hoogstwaarschijnlijk pas begin mei in Londen gepresenteerd zal worden, is de hardware van het toestel mogelijk nu al vastgelegd op video. De uiteindelijke vorm van het toestel is nog niet te zien, aangezien het apparaat in een 'test-case' zit. 

Samsung Galaxy S III

In het verre oosten duiken nieuwe nog te lanceren Androidtoestellen vaak al een aantal weken of maanden voor de officiële lancering op. Dit lijkt nu wederom het geval met de Samsung Galaxy S III. De Vietnamese gadget website Tinhte.vn heeft de primeur te pakken en heeft het toestel hoogstwaarschijnlijk voor het eerst vastgelegd op video. Hoewel wij en waarschijnlijk vele van onze lezers de Vietnamese taal niet machtig zijn krijgen we in de opgedoken video toch een goede indruk van de capaciteiten van wat we vermoeden dat de Samsung Galaxy S III is. Duidelijk is in ieder geval dat het toestel gebruik maakt van de eigen interface van Samsung, TouchWiz.

http://www.youtube.com/watch?v=O1geuvKSt5k

Specificaties

Als we de video verder goed bekijken zou het toestel de beschikking moeten hebben over quad-core ARMv7-processor met een kloksnelheid van 1,4 Ghz, 12 GB aan intern opslaggeheugen, 1GB aan werkgeheugen, een 4,6-inch scherm met een resolutie van 720x1280 pixels en een 8 megapixel-camera inclusief dual LED-flitser die foto's kan schieten met een maximale resolutie van 3264x2448 pixels. Om dit alles aan te drijven heeft de Galaxy S III de beschikking over een batterij met een capaciteit van 2050 mAh. Het toestel heeft daarnaast ook de beschikking over een NFC-chip, Wi-Fi, GPS, DLNA en Bluetooth.

Het lijkt er in ieder geval op dat het echt gaat om dat Galaxy S III, of in ieder geval de opvolger van de Galaxy S II, aangezien de naam nog niet bevestigd is. Als het toestel in de video daadwerkelijk de Galaxy S III is, dan lijken veel van de geruchten niet te kloppen. Anderhalve week geleden hebben we de laatste geruchten over de Samsung Galaxy S III nog samengevat in een artikel op Androidworld. Toen gingen we er vanuit dat het toestel net zoals zijn voorgangers zou beschikken over een fysieke home-knop. In bovenstaande video is echter geen fysieke home-knop te bekennen. Het uiterlijk van het toestel is sowieso nog niet af te leiden uit de video: er wordt gebruik gemaakt van wordt omschreven als een soort broodtrommeltje dat om het toestel zit, om het uiteindelijke materiaal en uiterlijk te verhullen.

Galaxy M

Een andere mogelijkheid is dat het in de video niet om de Samsung Galaxy S III gaat, maar de Galaxy M. Van dit toestel is vorige maand al een uitgelekt en het toestel lijkt in deze vorm erg veel op het toestel dat in de video te zien is. Het is uiteraard ook mogelijk dat Samsung op korte termijn met twee toestellen zal komen. De Galaxy M zou volgens de naamgevingsstrategie staan voor een 'magisch' apparaat. Apparaten in de M-lijn zouden high-end specificaties moeten bieden tegen een wat lagere prijs. Het feit dat de grafische chip dezelfde is als die in de Galaxy S II zou er op kunnen duiden dat het toestel meer lijkt op een Galaxy S II Plus dan een echte opvolger. Aan de andere kant doet deze grafische chip het nog wel beter dan die van de NVIDIA Tegra 3-chipset. Overigens meldde een 'insider' een paar dagen terug nog dat de Galaxy S III helemaal geen grote update zou zijn ten opzichte van de Galaxy S II, vergelijkbaar met de update van de iPhone 4 naar iPhone 4S. Een groots lanceringsevenement op 3 mei doet echter anders vermoeden.

Beschikbaarheid

Navraag bij Samsung laat weten dat men heeft besloten nog niet inhoudelijk te reageren op het opduiken van wat waarschijnlijk de Samsung Galaxy S III zal worden. Men verwijst naar het komende 2012 Samsung Mobile Unpacked dat op 3 mei aanstaande in Londen plaats gaat vinden. Wij zullen daar in ieder geval bij zijn.

We zullen jullie meer kunnen vertellen tijdens het Samsung Mobile Unpacked 2012-evenement

Hoogstwaarschijnlijk zullen er komende dagen en weken meer details opduiken over de Samsung Galaxy S III. Geruchten en nieuws uit de laatste paar weken over het toestel kun je hier vinden.

Bron: Tinhte.vn en Engadget

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S8

Reacties (56)
Bezig met laden van reacties...